ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Και τωρα η σειρα του Κάμπελ

Και τωρα η σειρα του Κάμπελ

06/02/2014
 
 Μετά την παραμονή του Ρομπέρτο, επόμενο μέλημα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να κρατήσει στον Ολυμπιακό και τον Τζόελ Κάμπελ. Τα δεδομένα της υπόθεσης και οι καλές πιθανότητες παραμονής του Κοσταρικανού.

Επόμενος «Ρομπέρτο»… ο Κάμπελ
Τις τελευταίες εβδομάδες η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις της στην προσπάθεια παραμονής του Ρομπέρτο. Το θέμα αυτό έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά η δουλειά δεν σταματά εδώ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του.

Στόχος είναι να κάνουν από δανεικό… αγύριστο και τον Τζόελ Κάμπελ και εκεί θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες το αμέσως προσεχές διάστημα. Μεγάλο «όπλο» και στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως αυτή του Ρομπέρτο, είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ επιθυμεί να παραμείνει στο λιμάνι, ειδικά από τη στιγμή που για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει γι’ αυτόν «χώρος» στην Άρσεναλ.

Πρόκειται ασφαλώς για δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες να διατηρήσει στο δυναμικό του τον 21χρονο άσο και προτίθεται να κλείσει την υπόθεση αρκετά πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου πάντα υπάρχει ο… κίνδυνος η τιμή του να εκτοξευτεί με κάποιες καλές εμφανίσεις.

Η οψιόν αγοράς του Κάμπελ από την Άρσεναλ ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός καθώς κρίνεται υπερβολικό. Εκτιμάται, ωστόσο, πως με μία καλή διαπραγμάτευση μπορεί οι απαιτήσεις των «κανονιέρηδων» να μειωθούν αρκετά και να δαπανηθεί ένα ποσό κοντά στα μισά, που μπορεί να χαρακτηριστεί και επένδυση για έναν ποδοσφαιριστή νεαρής ηλικίας και με μεταπωλητική αξία. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί καθόλου το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του Κάμπελ από την Άρσεναλ. Είναι πιθανό ο Αρσέν Βενγκέρ να κρίνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι έτοιμος για να ενταχθεί στην ομάδα του, αλλά να μην επιθυμεί κιόλας την πώλησή του προτιμώντας να τον αφήσει για τουλάχιστον ένα χρόνο δανεικό.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στην προσπάθεια εξασφάλισης των υπηρεσιών του Κάμπελ για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο δεν είναι μόνο οι… διαθέσεις της Άρσεναλ. Στην Τουρκία υπάρχει έντονη φημολογία πως η Φενέρμπαχτσε, που δεν φείδεται χρημάτων, καλοβλέπει την περίπτωση του νεαρού Κοσταρικανού. Πάντως οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού με καμία ομάδα και θα προσπαθήσουν να «κλείσουν» αθόρυβα μία ακόμη μεγάλη συμφωνία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου