ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Σε πρώτο πλάνο ο Ρομπέρτο

Σε πρώτο πλάνο ο Ρομπέρτο

05/02/2014
 
 Όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την παραμονή του Ρομπέρτο κάνουν στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ποντάρουν πολλά και στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες.

Σε πρώτο πλάνο ο Ρομπέρτο
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η παραμονή του Ρομπέρτο.

Χθες υπήρξε δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο ανέφερε πως οι Πειραιώτες είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να κρατήσει τον 27χρονου τερματοφύλακα.

Οι «ροχιμπλάνκος» αναμένεται να εξετάσουν τις προτάσεις που θα έχουν για τον Ισπανό γκολκίπερ, όμως οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μπει στη διαδικασία για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Ο Μίτσελ είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του Ρομπέρτο, ο οποίος είχε χαρακτηριστική συμβολή στην πρόκριση στο Champions League και έχει καταφέρει να διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα το παθητικό της ομάδας του.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται ευχαριστημένος από τη ζωή στην Ελλάδα και τις συνθήκες που έχει βρει στου Ρέντη.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει και ο διάσημος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει μέρος των δικαιωμάτων του Ισπανού πορτιέρο, και είχε ρόλο στη μεταγραφή του Πελέ πριν από λίγο καιρό.

Όσον αφορά το οικονομικό, η Ατλέτικο φέρεται να είχε δώσει 6 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για να τον αποκτήσει και οι Πορτογάλοι φέρονται να έχουν κρατήσει και εκείνοι μέρος των δικαιωμάτων.

Πρόκειται για περίπλοκη υπόθεση και στον Ολυμπιακού κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κρατήσουν τον Ρομπέρτο στο Λιμάνι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου