ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Τιμή για τον Σπύρο Γιαννιώτη!

Τιμή για τον Σπύρο Γιαννιώτη!

8/2/2014

Τιμή για τον Σπύρο Γιαννιώτη! 

Μια ακόμα τιμή και διάκριση για τον Σπύρο Γιαννιώτη. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Ολυμπιακού ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην ημερίδα με θέμα τα αναβολικά στον Αθλητισμό που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία το πρωί του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας , η ΚΟΕ με την εταιρεία «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» (Α.ΧΩ.Α) και την υποστήριξη της ΕΠΟ.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης παρέλαβε το βραβείο του για την μεγάλη του προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό από τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, Αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο αφού ο Αρχιεπίσκοπος λόγω ταξιδιού στο Μόναχο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Μετά από την βράβευση του ο Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται ημερίδες με θέμα το ντόπινγκ. Οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι όσοι εμπλέκονται με το αθλητισμό θα πρέπει να γνωρίζουν τους κινδύνους της χρήσης αναβολικών ουσιών.
Οι επιπτώσεις είναι μεγάλες και ουσιαστικά τα αναβολικά στο τέλος καταστρέφουν έναν αθλητή. Γενικά πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι κάτι πολύ όμορφο και πρέπει να μείνει μακριά από το ντόπινγκ.

Είναι όμορφο να ξεπερνάς τον εαυτό σου και ψυχολογικά και σωματικά και να είσαι υπερήφανος γι’ αυτό. Υπερήφανος και καθαρός. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν». 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου