ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Pre game Βεροια-Ολυμπιακος-Νικη για τα θυματα της Θύρας 7


Pre game Βεροια-Ολυμπιακος-Νικη για τα θυματα της Θύρας 7

08/02/2014

 Τη νίκη θα κυνηγήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην έδρα της Βέροιας, την οποία θέλουν να αφιερώσουν στα θύματα της Θύρας 7. Πώς σκοπεύει να παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ.

Για τα παιδιά της Θύρας 7
Πολλά είναι τα κίνητρα του Ολυμπιακού για να φτάσει σε ακόμη ένα «τρίποντο» τη φετινή σεζόν, επικρατώντας μέσα στην έδρα της Βέροια (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν να αφιερώσουν την επιτυχία τους στα 21 παιδιά της Θύρας 7, τα οποία σαν σήμερα πριν από 33 βρήκαν τραγικό θάνατο μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους, αφού δεν έχουν χάσει για 32 ματς μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η αποστολη του Ολυμπιακου

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, αφού το ροτέισον είναι αναγκαίο από τη στιγμή που η ομάδα δίνει συνεχόμενους αγώνες και ακολουθεί ο επαναληπτικός αγώνας με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Μανωλά, Μαρκάνο και Μπονγκ.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μανιάτης μαζί με τον Σάμαρη, με τους Πέρες και Κάμπελ να παίζουν στα πλάγια. Ο Σαβιόλα (ή ο Ντομίνγκες) θα βρίσκονται πίσω από τον προωθημένο Ολαϊτάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πελέ και Σέποβιτς. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Βαλντές, Σιόβας, ο ανέτοιμος Τόρες, αλλά και οι Χολέμπας, Μασάντο που είχαν ενοχλήσεις και ο Σαλίνο για ξεκούραση.

Προϊστορία

Πέντε φορές έχει νικήσει η Βέροια τον Ολυμπιακό ως γηπεδούχος, με τελευταία αυτήν... στο Καραϊσκάκη (2-0), στη φιέστα των «ερυθρόλευκων» το 1998. Οι Πειραιώτες έχουν τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Στα τελευταία δύο ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)


26/08/12 Βέροια-Ολυμπιακός 1-2 (30' Ιωάννου - 20' Τζεμπούρ, 42' Μοντεστό)
09/03/08 Βέροια-Ολυμπιακός 0-1 (7' Πατσατζόγλου)

 Οπου κι αν πας ειναι...Πειραιας...!

«Κοκκίνησε» η Θεσσαλονίκη. Τόσο το αεροδρόμιο «Μακεδονία» όσο και το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Θρύλου στην πόλη, όπου και θα μείνει το βράδυ της Παρασκευής, ενόψει του αυριανού αγώνα στη Βέροια.

Όπου πηγαίνει ο Θρύλος είναι γιορτή! Η μεγαλύτερη ομάδα, με τους περισσότερους φιλάθλους ανά την Ελλάδα, τραβάει πάντοτε την προσοχή και την αγάπη, ειδικά των μικρών παιδιών! Έτσι και στη Θεσσαλονίκη, για ακόμη μία φορά φέτος, την αποστολή των νταμπλούχων υποδέχθηκαν περισσότερα από 100 παιδάκια, από τη Σχολή του Ολυμπιακού!

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, αλλά και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, που ταξίδευε μαζί, έτυχαν θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Τα παιδιά χωρίστηκαν στα δύο και έκαναν…. αψίδα υποδοχής, με τους «ερυθρόλευκους» άσους να περνούν ανάμεσα και να κάνουν high five! Το ίδιο έκαναν οι μικροί αθλητές για τις βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού!

Το σκηνικό μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή! Τα παιδιά της Σχολής της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκαν για δεύτερη φορά τους άσους του Ολυμπιακού, με τους οποίους έβγαλαν πολλές φωτογραφίες!

Πήραν πολλά αυτόγραφα και εν γένει απόλαυσαν πάρα πολύ την παρουσία των «ερυθρολεύκων» αστέρων κοντά τους! Ιδιαίτερης υποδοχής και αποθέωσης έτυχε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος δεν σταματούσε να γελάει, γεμάτος χαρά και περιτριγυρισμένος από τα παιδάκια!



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου