ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

"Διπλά υπερήφανος"

"Διπλά υπερήφανος"

8/2/2014 

 
Η Κεφαλλονιά έχει πληγεί αρκετά το τελευταίο διάστημα από συνεχόμενους σεισμούς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει το κόστος αναστήλωσης τεσσάρων σχολικών μονάδων στο νησί που έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.
Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού. Κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα πριν από δύο ημέρες, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο πριν την παρουσίαση των Βαλντέζ, Πέρεζ, Μαρκάνο και Πελέ.
Ο Βαγγέλης Δελακάς, ο πολίστας του Θρύλου κατάγεται από το Αργοστόλι. Θέλησε ως Κεφαλλονίτης, να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για βοήθεια που προσφέρει με την κίνησή του, στον δοκιμαζόμενο λαού του νησιού του Ιονίου.
Κι όπως τόνισε: «Αισθάνομαι διπλά υπερήφανος για την κίνηση ανθρωπιάς του κ. Μαρινάκη. Ως Κεφαλλονίτης και ως αθλητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σπουδαίο ο κ. Μαρινάκης να είναι «δίπλα» στον δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς».
Πρόσθεσε ακόμα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του κ. Μαρινάκη  και θέλω ως Κεφαλλονίτης να  τον ευχαριστήσω για την κίνηση του να βοηθήσει ν’ αναστηλωθούν τα σχολεία του νησιού. Με τιμάει ιδιαίτερα που ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, στον οποίο είμαι αθλητής για πολλά χρόνια, πήρε αυτή την σημαντική πρωτοβουλία».     

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου