ΝΕΠ - Ολυμπιακός 4-17
Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο πέρασμα των Νταμπλούχων Ελλάδας από την Πάτρα, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών επικράτησαν εύκολα και της Ν.Ε.Πατρών με σκορ 17-4. Τον αγώνα παρακολούθησαν και 150 φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την Πάτρα, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν τους παίκτες μας. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν έχοντας στη σύνθεσή τους 9 νεαρούς πολίστες, που προέρχονται από τις ακαδημίες πόλο του συλλόγου. Για αυτό το λόγο το κοουτσάρισμα έκανε ο βοηθός προπονητής και τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για πολλούς λόγους. Από το αποτέλεσμα, από τη σοβαρότητα που δείξαμε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ιδιαίτερα από τους παίκτες της πρώτης ομάδας, που βοήθησαν τους νεαρούς πολίστες μας να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού για την Α1 ανδρών. Με δεδομένο ότι οι ομάδες των ακαδημιών παίζουν ακριβώς τα ίδια συστήματα, σε άμυνα και επίθεση, με την πρώτη ομάδα η προσαρμογή ήταν ακόμη πιο εύκολη. Ελπίζω ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθούν ανάλογες ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά των ακαδημιών μας ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες μέσα από την μεγάλη κατηγορία. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο και μας έκαναν να αισθανθούμε ότι παίζουμε στον Πειραιά".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Φώτη Μπλάνη: "Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ν.Ε.Π. έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε συμπαίκτες μας νεαρούς πολίστες από τις ακαδημίες μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον του Ολυμπιακού. Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με την δέουσα προσοχή, με αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα ανεξαρτήτως ποιοι έπαιζαν στην επτάδα".

Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα τερματοφύλακας αγωνίστηκε ο Χρήστος Φλώρος και στα άλλα δύο ο Στέφανος Γαλανόπουλος. Εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του ο φουνταριστός του Θρύλου, Χριστόδουλος Κολόμβος, σημειώνοντας πέντε τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 1-2, 2-4, 1-4.

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Κολόμβος 5, Φουντούλης 4, Δελακάς 3, Μπλάνης 2, Περατινός 1, Πρέκας 1 και Τζώρτζης 1. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κόχειλας, Καλογεράκος, Τόχτας, Περπερίδης, Θαλασσινός και Κλήμος.

Για την αχαϊκή ομάδα του Μίλαν Τζόρτζεβιτς σκόραραν οι: Λαμπάτος 2, Χριστοφής 1 και Μεθενίτης 1.