ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μαρινάκης: «Να μην αμαυρώνουμε το άθλημα»

Μαρινάκης: «Να μην αμαυρώνουμε το άθλημα» 

09/11/2010

Μαρινάκης: «Να μην αμαυρώνουμε το άθλημα»
Έκκληση στις πολιτειακές αρχές να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους γύρω από το ζήτημα των στημένων αγώνων για να μην αμαυρώνεται το άθλημα έκανε το Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του μετά από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

«Αυτό που είπαμε είναι ότι επειδή υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας ότι δεν μας αγγίζουν τα όσα λέγονται, και οι αρχές από θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτά γιατί δίνεται μια εικόνα που βλάπτει το ποδόσφαιρο», τόνισε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και συνέχισε:
«Μέχρι σήμερα διαβάζουμε διάφορα. Αποφάσεις που είναι καταδικαστικές, αλλά μέχρι να βγουν οι αποφάσεις δεν πρέπει να αμαυρώνουμε το άθλημα».
Ο κ.Μαρινάκης ερωτήθηκε για τις επιστολές του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει…

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό. Ουδέποτε τέθηκε θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου. Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση με όλα τα μέλη του ΔΣ. Ομόφωνα προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί. Έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε», δήλωσε.

Τέλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του Νικόλα Πατέρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε δηλώσει «το ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμά», εννοώντας τον ίδιο και τον κ. Μαρινάκη. «Δεν σχολιάζω τις δηλώσεις του κου Πατέρα», ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαιτησία Το «παρών» στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση για τη διαιτησία.

«Έχουμε καλέσει τον κ.Τεροβίτσα και τον κ.Βασσάρα και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση», σχολίασε για το ζήτημα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Εκπρόσωπος στην ΕΠΟ ο Ζαγοράκης
Ένας άλλος «άνθρωπος» της διοίκησης του ΠΑΟΚ θα είναι ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ. Τη θέση του κ.Βιολίδη, η οποία έμεινε κενή μετά από την παραίτησή του, πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Στη σημερινή συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε τις ψήφους όλων των ΠΑΕ.

* Πριν την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας βγήκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μιλώντας σε πηγαδάκι αναφέρθηκε και στο θέμα "εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του κ.Μαρινάκη" λέγοντας... "Η ενότητα της λίγκας είναι αυτονόητη, αλλά έχουμε το δικαίωμα να ασκούμε κριτική", τόνισε.

Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League ΟΠΑΠ:

1. Στο ΔΣ παρέστη ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

2. Θα αποσταλεί επίσημη πρόσκληση προς τους κ.κ. Βασάρα και Τεροβίτσα, όπως παρευρεθούν στο επόμενο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

3. Διευκρινίστηκε ότι η Super League είναι απόλυτα συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την ΕΠΟ και ειδικότερα σε ό,τι αφορά στους διαιτητές και οποιαδήποτε τυχόν εκκρεμότητα θα διευθετηθεί άμεσα από την ΕΠΟ.

4. Οι ΠΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ ανέλυσαν το περιεχόμενο των επιστολών που απέστειλαν προς τα Μέλη του Συνεταιρισμού, διευκρινίστηκαν τα σημεία που ο πρόεδρος της Super League κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θεώρησε ανακριβή και τα οποία το Δ.Σ. δεν αποδέχθηκε και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ομόφωνα η στήριξη και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου.

5. Έγινε ενημέρωση των ΠΑΕ-Μελών της Super League για το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της διοργανώτριας αρχής και της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εγκρίθηκε η παράταση αυτής για δύο (2) ακόμα χρόνια. Οι όροι της νέας σύμβασης θα συζητηθούν αναλυτικά μεταξύ των δύο διοικήσεων.

6. Αποφασίστηκε όπως σε συνεργασία με την EPFL (Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαιρικών Λιγκών) να διοργανωθεί διεθνές σεμινάριο με θέμα «Ασφαλής διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου» στις 7 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου