Σκέφτεται την επιστροφή ο Ντιόγκο
Ο 23χρονος επιθετικός μπορεί να δήλωνε πριν από μερικές εβδομάδες ικανοποιημένος στην Φλαμένγκο και έτοιμος να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα, ωστόσο οι κακές του εμφανίσεις ανάγκασαν τον προπονητή του, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο να του γνωστοποιήσει πως δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας περιόδου. Ο Βραζιλιάνος σε 14 εμφανίσεις έχει μόλις 1 τέρμα και 4 αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, έμαθε από τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Βραζιλίας, πως δεν θα είναι στα αρχικά του πλάνα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο νεαρός στράικερ φαίνεται να καλοβλέπει το ενδεχόμενο της επιστροφής του τον Γενάρη στον Ολυμπιακό, καθώς δεν θέλει να μείνει στο πάγκο μέχρι το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τους Πειραιώτες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αρέσει και τόσο στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ευελπιστούσαν στην "ποδοσφαιρική ανάσταση", της πιο ακριβοπληρωμένης τους μεταγραφής με την προοπτική είτε να τον πουλούσαν, είτε να γύριζε καλύτερος.

Τελικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν πρόκειται να συμβούν με αποτέλεσμα, ο Ντιόγκο να επιστρέφει, όπως ακριβώς έφυγε πριν από μερικούς μήνες.