ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Με Μπουρούση κόντρα στη Σαρλερουά (video)

Με Μπουρούση κόντρα στη Σαρλερουά
Επιμέλεια: Νότης Ψιλόπουλος
  09 Νοεμβρίου 2010

Kανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μπουρούσης, είναι έτοιμος και θα παίξει κόντρα στη Σαρλερουά (10/11) την Τετάρτη, στο ΣΕΦ (21:00, Novasports). Εντάξει και ο Σπανούλης, αμφότεροι θα δώσουν κανονικά το "παρών" στην αναμέτρηση. To RedPlanet.gr βρέθηκε στο Φάληρο, δείτε βίντεο από την προπόνηση.
Με Μπουρούση κόντρα στη Σαρλερουά
Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (9/11), ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, είδε με ικανοποίηση να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε με πυρετό, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του για το παιχνίδι κόντρα στην Σαρλερουά την Τετάρτη (10/11) στο ΣΕΦ (21:00, Novasports) να κρίνεται αμφίβολη. Τελικά, όμως, ο Έλληνας σέντερ γυμνάστηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, η ίωση δείχνει πως έχει υποχωρήσει και ο παίκτης τίθεται, πλέον, στην διάθεση του "Ντούντα" για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Κανονικά, μαζί με την ομάδα, προπονήθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος και εκείνος αντιμετώπισε χαμηλό πυρετό τις προηγούμενες μέρες, αλλά δείχνει πως δεν τον έχει επηρεάσει και ο "Red-Bill" θα δώσει κανονικά το "παρών" στο παιχνίδι εναντίον της Σαρλερουά. Όσον αφορά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, δεν αντιμετωπίζει, πλέον, πρόβλημα τραυματισμού και είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους. Ο Ζόραν Έρτσεγκ είναι καλύτερα, αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί στην 12άδα του "Ντούντα" για το ματς.

Βίντεο από την προπόνηση:
 


RedPlanet.gr - Προπόνηση
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

RedPlanet.gr - Τρίποντα Παπανικολάου...
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου