Απάντηση στο εξώδικο του Παναθηναϊκού
Απάντηση στη εξώδικο που απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έδωσε η Super League, στην οποία κάνει λόγο για ενότητα και κοινή πορεία στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, πως το αίτημα του "τριφυλλιού" για να πάρει τα αντίγραφα των πρακτικών του Δ.Σ. θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη συνεδρίαση του. "Η ενότητα και η κοινή πορεία της Σούπερ Λίγκας εκδηλώθηκαν ομόφωνα κατά την συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 09/11/10 με γνώμονα το συμφέρον του συνεταιρισμού, ενώπιον της επικείμενης επίλυσης σοβαρών θεμάτων που απασχολούν τις ΠΑΕ και της επίτευξης του στόχου τις ανανέωσης συμβάσεων (ΟΠΑΠ κ.α.) σε μια δύσκολη περίοδο.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ αποχώρησαν με χαμόγελο και αποφασισμένοι να στηρίξουν τις ενέργειες του συνεταιρισμού για το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θετικές ενέργειες, σαν αυτές που απέφεραν σπουδαίο οικονομικό όφελος για όλες τις ομάδες, και για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την επίτευξη συμφωνίας για την επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη συνδρομητική τηλεόραση NOVA/FORTHNET.

Σχετικά, τέλος, με τα αντίγραφα των πρακτικών που αιτείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και καθώς η διατύπωση των συνομιλιών στο Δ.Σ γίνεται κατόπιν συγκεκριμένων αποφάσεών του, το αίτημά της θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση, υπόψη του ΔΣ, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο για να αποφασίσει
", αναφέρει η ανακοίνωση της Super League.