ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Νίλσεν: "Κάναμε καλή δουλειά" (video)

Νίλσεν: "Κάναμε καλή δουλειά"
  10 Νοεμβρίου 2010
Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στα πρώτα 30 λεπτά του ματς με την Σαρλερουά έμεινε ο Ματ Νίλσεν, αν και τόνισε ότι πρέπει να διορθωθούν τα λάθη της τελευταίας περιόδου. Δείτε το βίντεο.
Νίλσεν: "Κάναμε καλή δουλειά"
Ο Ματ Νίλσεν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, ξεκαθαρίζοντας ότι τα λάθη της τελευταίας περιόδου πρέπει να διορθωθούν, αν και δεν αμαυρώνουν τα υπόλοιπα 30, όπου ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από την Σαρλερουά.
Ο Αυστραλός άσος ξεκαθάρισε: "Ήμασταν απογοητευτικοί στο τέλος. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά δυστυχώς το σκορ δεν το δείχνει. Αν θέλεις να είσαι θετικός, βλέπεις τα 30 πρώτα λεπτά και ξεχνάς τα τελευταία δέκα. Φυσικά η νίκη μετράει και δεν ξεχνάμε τα 30 λεπτά καλού μπάσκετ. Προχωράμε για να διορθώσουμε τα λάθη της τελευταίας περιόδου".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τόνισε: "Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό, αλλά έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες και δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα λάθη".

Τέλος, μίλησε και για το επόμενο ματς με αντίπαλο τη Ρόμα: "Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τη Ρόμα. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά είναι ευκαιρία να κάνουμε μία καλή εμφάνιση εκτός έδρας".


Δηλώσεις Ματ Νίλσεν στο Sport24.gr
Ανέβηκε από sport24tv. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου