ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Πεδίο μάχης» σε Φιλαδέλφεια – Ίλιον! Στο αυτόφωρο οπαδοί του ΠΑΟ!

«Πεδίο μάχης» σε Φιλαδέλφεια – Ίλιον! Στο αυτόφωρο οπαδοί του ΠΑΟ!


Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα άσχημα γεγονότα διαδραματιστήκαν ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Η επέμβαση των ΜΑΤ έφερε συλλήψεις από την Αστυνομία. Μαρτυρίες θαμώνων κάνουν λόγο για πορεία οπαδών του Παναθηναϊκού με μηχανάκια, που επιτέθηκαν αρχικά στη μπυραρία που διατηρεί ο προπονητής της ΑΕΚ στο χάντμπολ, Γιάννης Αρβανίτης.
Από την οργή των χόυλιγκαν δεν ξέφυγαν ούτε οι γύρω καφετέριες, στις οποίες βρίσκονταν οπαδοί της ΑΕΚ, που είχαν μεταβεί, ώστε να παρακολουθήσουν το ματς με τον Εργοτέλη για τη Σούπερ Λίγκα. Λίγο αργότερα, ζημιές προκλήθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, όπως και στο εκλογικό κέντρο του Χαράλαμπου Τομπούλογλου, υποψήφιου Δημάρχου της περιοχής.
Ταυτόχρονα, στο σημείο έφτασαν κι άλλοι οπαδοί της ΑΕΚ και ξεκίνησαν οδομαχίες και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ουκ ολίγες προσαγωγές οπαδών.
Νωρίτερα, περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια, επιτέθηκαν στο σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Ίλιον, εκσφενδονίζοντας εναντίον του ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι τα γραφεία του συνδέσμου των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κτηρίου, οι περισσότερες φθορές έγιναν στα παρακείμενα μαγαζιά.
Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού οδηγούνται σήμερα στο αυτόφωρο μετά τη σύλληψή τους κατά τη …διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν, χθες στις 11 το βράδυ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου