ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ίβκοβιτς: "Θέλει προσοχή η Σαρλερουά"(video)

Ο κόουτς Ίβκοβιτς, μίλησε για το ματς της Τετάρτης (10/11) με αντίπαλο την Σαρλερουά, στάθηκε στην απόδοση της ομάδας στη Νέα Σμύρνη, τόνισε πως θέλει προσοχή η βελγική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί με τον Κέσελ. Το RedPlanet.gr βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου του "Ντούντα" και σας μεταφέρει τις δηλώσεις του. Δείτε τα βίντεο.
Ίβκοβιτς: "Θέλει προσοχή η Σαρλερουά"
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ, δύο 24άωρα πριν το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα την Τετάρτη (10/11), ο "Ντούντα" μίλησε για τον αγώνα κόντρα στην Σαρλερουά στο Φάληρο (21:00). Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην κακή εικόνα που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι στη Νέα Σμύρνη, τόνισε πως χρειάζεται προσοχή η Σαρλερουά με τους πολλούς Αμερικανούς παίκτες που διαθέτει, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κέσελ και ζήτησε την στήριξη του κόσμου στο γήπεδο.


"Nα είμαστε έτοιμοι για το ματς"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκίνησε το σχόλιο του, κάνοντας μία αναφορά στην εικόνα της ομάδας: "Στρέφουμε απόλυτα την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Σαρλερουά. Είχαμε ρεπό την Κυριακή (7/11) και καταφέραμε, επιτέλους, να ξεκουραστούμε, καθώς δώσαμε αρκετά παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες, δίχως "day-off". H εμφάνιση μας με τον Πανιώνιο ήταν ανησυχητική, καθώς ναι μεν στα προηγούμενα ματς, με ΑΕΚ και Μάλαγα, αντιδράσαμε σωστά από την ήττα στο Μπάμπεργκ, αλλά δεν κάναμε το ίδιο στη Νέα Σμύρνη, παρά τη νίκη που πήραμε. Είχαμε κακή απόδοση στη Γερμανία και την ίδια κακή απόδοση είχαμε και με τον Πανιώνιο και αυτό είναι φανερό και από τα στατιστικά.

Τα νούμερα, δεν ήταν υπέρ μας και για τον λόγο αυτό μίλησα στους παίκτες μου στην πρωινή προπόνηση, στην οποία τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά και στη συνέχεια κάναμε επίσης και μία σχετική ανάλυση για το ματς με την Σαρλεορουά. Στόχος μας, να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Δεν με ικανοποίησε καθόλου ο επαγγελματισμός των παικτών. Το είπα ξεκάθαρα εκεί. Το παιχνίδι το κερδίσαμε, γιατί είχαμε παραπάνω προσπάθειες. Τα ποσοστά μας ήταν χαμηλότερα από τον Πανιώνιο. Το ματς μας το έδωσε ο Γκόρντον, τα ριμπάουντ και τα κλεψίματα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίζει έτσι",
δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε.



RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (1) 8-11-10
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.
"Tρέχει στο γήπεδο η Σαρλερουά"

Για την Σαρλερουά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σχολίασε: "Η Σαρλερουά είναι μία ομάδα η οποία διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες, μία ομάδα με πολλούς Αμερικανούς παίκτες, στο σύνολο οκτώ και έχουν συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, περισσότερο αμερικάνικο. Διαθέτουν έναν προπονητή (Κίντερ Ερμάν) ο οποίος είναι χρόνια εκεί και έχει κάνει καλή δουλειά στο Βέλγιο. Στηρίζονται αρκετά στους γκαρντ που έχουν όπως οι Γκομίς και Μάλετ, οι οποίοι είναι καλοί και έμπειροι παίκτες. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η Σαρλεουρά είναι μία ομάδα η οποία τρέχει πολύ στο γήπεδο, θα έλεγα περισσότερο ακόμη και από τις δύο (Ρεάλ, Μάλαγα) ισπανικές ομάδες τις οποίες ήδη αντιμετωπίσαμε".


RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (8-11-10)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το ματς και να έχουμε ισορροπημένες επιθέσεις στο γήπεδο, καλή κυκλοφορία της μπάλας, να έχουμε επιθετικό ριμπάουντ και γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, ώστε να μην έχουμε προβλήματα στους αιφνιδιασμούς. Είναι μία ομάδα που παίρνει αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, σουτάρει αρκετά τρίποντα και γενικά έχει καλά ποσοστά στο σκοράρισμα και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά τους. Θέλει προσοχή η Σαρλερουά.
Πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ γιατί τα στατιστικά της Σαρλερουά δείχνουν ότι σουτάρει καλά ύστερα από τα επιθετικά ριμπάουντ που παίρνει", τόνισε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων.


RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (3) 8-11-10
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Ο Μαυροκεφαλίδης και η ανησυχία του Ίβκοβιτς

Ο "σοφός" στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μαυροκεφαλίδη και αποκάλυψε μία ανησυχία του: "O Mαυροκεφαλίδης θα επιστρέψει στην ομάδα, προπονήθηκε και θα είναι στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την Σαρλερουά. Είναι ένας παίκτης που έχει κάνει, γενικά, ένα καλό ξεκίνημα. Όσον αφορά τον Έρτσεγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα. Πρέπει να μιλήσω στους παίκτες, θα θελήσω να έχω τετ-α-τετ με κάθε παίκτη ξεχωριστά, γιατί θέλω να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά. Αυτό που με ανησυχεί, είναι το γεγονός πως μερικοί παίκτες μας παρουσίασαν χαμηλό πυρετό και έχουν βήχα, όπως οι Μπουρούσης και Σπανούλης, ενώ ακόμη και εγώ έχω μία λαρυγγίτιδα και δυσκολεύομαι στο να μιλήσω. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, εμβολιάσαμε τους παίκτες μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε πρόβλημα", δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.


RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (4) 8-11-10
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

"O Kέσελ πρέπει να μάθει"

Για την κατάσταση του Μάρκο Κέσελ και για το τι φταίει που ο Σέρβος δείχνει ανέτοιμος, ο προπονητής του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Eγώ θέλω πάντα οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και να ελέγχουν το παιχνίδι. Ο Κέσελ πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν καλή. Να ξέρετε πως αν οι παίκτες -κυρίως οι νεαροί- δεν είναι ισσοροπημένοι τότε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εκείνους, καθώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέσα στην ομάδα. Πρέπει ο καθένας να βρει τον εαυτό του. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο ματς με τον Πανιώνιο, δεν λειτούργησε σωστά και έκανε λάθη. Αν σε εκείνο το σημείο του αγώνα, ο Κέσελ στα 17 δεύτερα δεν μπορεί να ελέγξει τον χρόνο και κάνει λάθος, πρέπει να μάθει. Για αυτό δεν τον χρησιμοποίηση ξανά, δεν ήταν καλός. Στην πρωινή προπόνηση, όμως, ήταν καλός, αλλά θέλει πολύ χρόνο για να είναι έτοιμος", τόνισε ο "Ντούντα".


RedPlanet.gr - (5) 8-11-10
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

"Mιλησε ανοιχτά με τους παίκτες"

Για το αν οι παίκτες του υποτιμούν τις θεωρητικά εύκολες ομάδες, σχολίασε: "Είναι νωρίς για να το πω αυτό. Εγώ ξέρω τι ζητάω από τους παίκτες, να είναι συγκεντρωμένοι, να έχουν διάρκεια και δεν μπορώ να πω ποιοι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, ή όχι. Ούτε ποιοι έχουν χαρακτήρα, ή όχι, ή ποιοι διαλέγουν παιχνίδια. Δεν είναι λογικό για μία ομάδα που είναι καινούρια και θέλει δουλειά. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, μίλησα ανοιχτά με τους παίκτες, θα έχουμε και ατομικές συζητήσεις, εγώ δεν περίμενα ότι μετά από τέτοια απόδοση θα παίζαμε χωρίς συγκέντρωση με τον Πανιώνιο".

"Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ με δύο ψηλούς"

Για το ψηλό σχήμα, δήλωσε: "Εμείς δεν παίξαμε καλό μπάσκετ με δύο ψηλούς. Ο Μπουρούσης είναι παίκτης με μεγάλο ταλέντο, γρήγορα πόδια και χέρια. Του μίλησα πριν το παιχνίδι, του είπα τι θα συνέβαινε αν χρειαζόταν να περάσει στο “4” και η λύση με τον Παπανικολάου στο “4” δεν μας έδωσε λύση, αλλά ούτε με ψηλό τεσσάρι ήμασταν καλοί".


RedPlanet.gr - (6) Ίβκοβιτς 8-11-10
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
RedPlanet.gr - (7) Ίβκοβιτς, 8-11-10
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

"O Πελεκάνος ήταν καλός"

Για το αν δώσει χρόνο συμμετοχής στον Χαλπερίν, ο "Ντούντα", τόνισε: "Δεν μπορώ να πω τώρα για αυτό. Για μένα ανεβασμένη απόδοση και ταχύτητα έχει ο Πελεκάνος και όσο έπαιξε με τον Πανιώνιο ήταν καλός. Πρέπει να φτιάξουμε τον κορμό και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Ο μήνας αυτός είναι πολύ καθοριστικός. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια και δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε με όλους". |

"Kαλοί παίκτες οι Γκομίς και Μάλετ"

Για το δίδυμο Μάλετ-Γκομίς, επεσήμανε: "Πρέπει να βρούμε λύσεις. Είναι καλοί παίκτες, γρήγορα παιδιά, ο Μάλετ πάνω από 12 βάζουν πόντους σε αρκετά ψηλά ποσοστά. Εγώ και με την Μάλαγα ήμουν ευχαριστημένος πως έπαιξε ο Τεόντοσιτς κόντρα στον Μπέρνι Ροντρίγκεθ, αλλά ακόμα δεν έχουμε “στρώσει” την άμυνα μας. Είναι ομάδα έτοιμη να κάνει την έκπληξη. Σε αυτή την περίοδο που είμαστε συνέχεια στην Αθήνα πάντα θέλεις κάτι παραπάνω και περίμενα κάτι παραπάνω".

"O Oλυμπιακός έχει τον καλύτερο κόσμο"

Για το μήνυμα που θέλει στον κόσμο του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Εγώ πάντα λέω ότι ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο κόσμο. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια και εμείς αυτή την αγάπη που δίνει ο κόσμος θα την επιστρέψουμε με καλά παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου