Αμφίβολος ο Μπουρούσης
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στο ΣΕΦ κόντρα στη Σαρλερουά (10/11, 21:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν... Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (8/11), ο Γιάννης Μπουρούσης δεν κατάφερε να γυμναστεί, καθώς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και η παρουσία του κόντρα στην Πρωταθλήτρια Βελγίου κρίνεται αμφίβολη. Η συμμετοχή του στη 12άδα θα κριθεί οριστικά στην προπόνηση της Τρίτης (9/11).

Αντίθετα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είδε με ικανοποίηση να τίθεται στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν έδωσε το "παρών" στην πρωϊνή προπόνηση της Δευτέρας (8/11), αλλά το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά και θα αγωνιστεί στο ματς με τη Σαρλερουά.

Παράλληλα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επανεξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και διαπιστώθηκε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Έτσι, θα είναι κανονικά στη 12άδα. Τέλος, εκτός αγώνα αναμένεται να μείνει ο Ζόραν Έρτσεγκ, ο οποίος έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.