ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Θέλει να μείνει ο Τόρο, ενδιαφέρον για Μόρα"

 
"Θέλει να μείνει ο Τόρο, ενδιαφέρον για Μόρα"
  11/11/2010

Για ένα ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και έναν άλλον που αγωνίζεται στους "ερυθρόλευκους" μίλησε ο μάνατζερ Γιώργος Καζιάνης.

Ο Έλληνας ατζέντης που βρίσκεται στην Ιταλία για συνάντηση με τη διοίκηση της Μπολόνια για τον πελάτη του Βαγγέλη Μώρα, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, αλλά και για τον Βασίλη Τοροσίδη, τον οποίο επίσης εκπροσωπεί.

"Θέλει να μείνει"

Σχετικά με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο κ. Καζιάνης τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να φορά τα "ερυθρόλευκα" και προανήγγειλε συνάντηση με τη διοίκηση.

Συγκεκριμένα είπε: "Ο Βασίλης έδειξε έμπρακτα την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό στην προηγούμενη συμφωνία. Μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να φύγει. Όμως ήθελε να παραμείνει, συμφωνήσαμε και βάλαμε μία ρήτρα ύψους 7 εκατ. ευρώ. Όταν μια ομάδα θέλει έναν ποδοσφαιριστή, πρέπει να τον πληρώσει. Είχαμε προτάσεις για τον παίκτη, αλλά όχι που να καλύπτουν τη ρήτρα" για να προσθέσει: "Ο Βασίλης είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει. Επιθυμία μας είναι να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Σύντομα θα συναντηθούμε με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας".

"Υπάρχει ενδιαφέρον"

Αναφορικά με το μέλλον του Βαγγέλη Μόρα και την επίσκεψή του στην Ιταλία τόνισε:  "Έχουμε ραντεβού με τη διοίκηση της Μπολόνια για να δούμε τι θα κάνουμε με τον Βαγγέλη. Ήδη έχουμε μιλήσει με την Τσεζένα και το Μπάρι, αλλά δεν πιστεύω πως η Μπολόνια είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον παίκτη σε ομάδα με ίδιους στόχους, δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Βαγγέλης θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η Φεβρουαρίου μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Πιστεύω πως θα προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα πλάνα του κύριου Μαλεζάνι. Η ίδια η Μπολόνια προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Αν δεν πωληθεί, θα παραμείνει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και θα αποχωρήσει".

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καζιάνης για ενδεχόμενο επαναπατρισμό του διεθνή αμυντικού και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σημείωσε: "Και βέβαια υπάρχει η επιθυμία να επιστρέψει. Από τον Ολυμπιακό υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά είναι φιλολογικό. Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες, δεν έχουμε μπει όμως σε λεπτομέρειες και σε νούμερα. Δεν ξέρω αν ο κύριος Βαλβέρδε έχει δει τον παίκτη. Από τον Ολυμπιακό είχαν πει πως θέλουν να επενδύσουν σε Έλληνες παίκτες και ο Βαγγέλης είναι σε πολύ καλή ηλικία και είναι διεθνής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου