ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Προληπτικά ατομικό ο Τοροσίδης...Μελμπεργκ...δεν θα ρισκάρει όσο πονάει...

Προληπτικά ατομικό ο Τοροσίδης...

09/11/2010

Ενοχλήσεις νιώθει στους προσαγωγούς-κοιλιακούς ο Βασίλης Τοροσίδης και δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του την Τρίτη, στην επιστροφή των "ερυθρολεύκων" μετά το ρεπό τους.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους το πρωί της Τρίτης για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη το Σάββατο και ο διεθνής αμυντικός έμεινε στο γυμναστήριο για προληπτικούς λόγους.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Ντουντού και Μοντεστό που επανήλθαν, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έκανε θεραπεία. Ο Ιμπαγάσα λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ο Μέλμπεργκ, που η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και ο Νίκος Παπαδόπουλος που ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.
Μελμπεργκ...δεν θα ρισκάρει όσο πονάει... 

Ο Ολοφ Μέλμπεργκ φροντίζει να αποφύγει τα χειρότερα με τον τραυματισμό του και δεν υπάρχει καμία διάθεση να ρισκάρει. Το αιμάτωμα που αποκόμισε στη φτέρνα από το ματς με τον Πανιώνιο είναι μεγαλύτερο από αυτό που είχε ο Μοϊσές Ουρτάδο και του προκαλεί πόνους, ακόμη και όταν περπατάει.

Όσο συνεχίζονται αυτές οι ενοχλήσεις του Σουηδού δεν θεωρείται πιθανό να προπονηθεί σήμερα και αύριο. Θα συνεχίσει θεραπεία (την οποία έκανε και τη Δευτέρα παρά το ρεπό της ομάδας) και θα φανεί πως θα είναι το πόδι του μετά από αυτές τις δύο ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου