ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Μπόχα! «Στημένα» ματς και στην Super League!

Μπόχα! «Στημένα» ματς και στην Super League!


Η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm, η ΕΠΟ έχει ήδη παραδώσει στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή ένα νέο (τον τέταρτο κατά σειρά) φάκελο που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ και περιλαμβάνει ύποπτα να έχουν στηθεί παιχνίδια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 15 ματς της περσινής σεζόν, εκ των οποίων τα τρία φέρονται να είναι της Σούπερ Λίγκας και τα υπόλοιπα 12 της Β’ Εθνικής. Τον δρόμο προς την Εισαγγελία παίρνει ο φάκελος.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 15 ματς της περσινής σεζόν, εκ των οποίων τα τρία φέρονται να είναι της Σούπερ Λίγκας και τα υπόλοιπα 12 της Β’ Εθνικής. Τον δρόμο προς την Εισαγγελία παίρνει ο φάκελος.
Τα 15 ύποπτα παιχνίδια που παρέδωσε η ΕΠΟ στη ΓΓΑ, θα παραδοθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και θα προστεθούν στα υπόλοιπα 27 που έχουν ήδη σταλεί από πέρυσι (οι εισαγγελικές αρχές έχουν στα χέρια τους τα 23 εκ των 27).
Όπως προαναφέραμε, από τα 15 ματς που περιλαμβάνει ο τέταρτος κατά σειρά φάκελος, τα τρία φέρονται να είναι παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Θυμίζουμε πως δεν είναι τα πρώτα της μεγάλης κατηγορίας που χαρακτηρίζονται από την ΟΥΕΦΑ ως ύποπτα. Σύμφωνα με τη λίστα που δόθηκε πέρυσι στη δημοσιότητα και παραδόθηκε στη Βουλή, ερευνώνται ήδη οι αναμετρήσεις Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (10/1/2010) και Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 (14/3/2010) που χαρακτηρίστηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως «ελαφρώς ύποπτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου