ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΙΛΑΒΙΟΣ-Δυσεπίλυτο πρόβλημα

10/11/2010

Δυσεπίλυτο πρόβλημα




Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με άρθρο του σε αθλητική εφημερίδα τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυσεπίλυτο πρόβλημα χαρακτήρισε την υπόθεση ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με άρθρο παρέμβαση στην εφημερίδα «Sportday» υποστήριξε ότι η υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού, τα στημένα παιχνίδια και η διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν οργανωμένο έγκλημα και πρόβλημα που δύσκολα θα μπορέσει να βρει λύση αν δεν γίνουν σοβαρές κινήσεις.
Μεταξύ άλλων ο Σοφοκλής Πιλάβιος αναφέρει: «Tο αντικείμενο της έρευνας που διενεργεί η εφημερίδα σας είναι διαχρονικά επίκαιρο. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να ζει μέσα στην αθλητική κοινωνία, τέτοιου είδους ζητήματα βρίσκονταν, κατά καιρούς, στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας. Η διαφθορά έχει χτυπήσει προ πολλού την πόρτα του αθλητισμού κι επειδή σε δυσεπίλυτα προβλήματα δεν χωρούν συμπεριφορές στρουθοκαμηλισμού, είμαστε υποχρεωμένοι να ανοίξουμε τα μάτια μας και με καθαρό λόγο να προσφέρουμε εφικτές και εφαρμόσιμες λύσεις».

Ενώ προσθέτει ότι
: «Τα τελευταία χρόνια το ποδοσφαιρικό λεξικό εμπλουτίζεται με καινούργιες ιδιωματικές λέξεις και φράσεις, οι οποίες έχουν φτάσει στο σημείο να γεννήσουν μια νέα ποδοσφαιρική διάλεκτο. Τα «σίγουρα» και ο «κουβάς». Το «παρολί», τα «ζητούμενα» και το «μονό αποδεκτό». Πλέον τα ποδοσφαιρικά συστήματα έχουν μικρότερη σημασία από τις στοιχηματικές αποδόσεις και οι ακέραιοι αριθμοί στα αποτελέσματα υποκαθίστανται από δεκαδικούς! Το «over» και το «under».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου