Στο πόδι το νησί
Βροντερό "παρών" αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη. Η Κρήτη βρίσκεται στο... πόδι, καθώς τα 8.000 εισιτήρια που δόθηκαν από τον Εργοτέλη έχουν αποδειχτεί λίγα με τους ερυθρόλευκους φιλάθλους να ψάχνουν με κάθε τρόπο ένα μαγικό χαρτάκι προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι τελευταίες μάλιστα εκτιμήσεις θέλουν τον λαό του Θρύλου έτοιμο να καταρρίψει το ρεκόρ της σεζόν 2004-05, όταν περίπου 10.000 Πειραιώτες είχαν κατακλύσει το Παγκρήτιο για να δουν τον Ριβάλντο, ωστόσο τώρα υπάρχει μεγαλύτερη δίψα για να αποθεώσουν την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εντυπωσιάζει στην Super League. Για την ιστορία τότε ο Θρύλος είχε ηττηθεί με 2-1, αποδεικνύοντας πως η έδρα του Εργοτέλη δεν είναι και τόσο γούρικη για την ομάδα του Πειραιά.

Ο νέος σούπερ σταρ

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της "ΘΥΡΑΣ 7" Ηρακλείου που δημοσιεύει το "ΦΩΣ" είναι ορατό το ενδεχόμενο η προσέλευση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο να ξεπεράσει τους 10.000. Περίπου 1300 άτομα θα μεταβούν από την Αττική στην Κρήτη, ενώ το "παρών" αναμένεται να δώσουν και 200 από την Κύπρο.

Οι υπόλοιποι θα είναι Κρητικοί, οι οποίοι περιμένουν πως και πως να αποθεώσουν τα ινδάλματα τους. Άλλωστε, ο φετινός Ολυμπιακός έχει ουκ ολίγους σούπερ σταρ με πρώτο και καλύτερο τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έχει κάνει την χώρα να παραμιλά με τα κατορθώματα του. Την σεζόν 2004-05 υπήρχε ο Ριβάλντο και τώρα ο 23χρονος Βέλγος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί ότι καλύτερο υπάρχει στην Super League μέχρι τώρα.