Μένει εκτός ο Μέλμπεργκ
Αν και... βράχος, εντούτοις στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό του. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπερ σημαίνει ότι ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες του για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι του Σαββάτου (17:15) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 10η αγωνιστική της Super League. Ο 33χρονος Σουηδός αμυντικός ταλαιπωρείται από οίδημα μαλακών μορίων στην δεξιά φτέρνα και η λογική λέει ότι θα επιστρέψει στην δράση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αύριο (12/11) θα αποφασίσει οριστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την περίπτωσή του, όμως έχει ήδη επιστρατευτεί ο Φρανσουά Μοδέστο για να καλύψει το κενό και να παίξει δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, αισιοδοξία υπάρχει για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ακολούθησε το μισό πρόγραμμα της ομάδας και λογικά θα προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή. Ως γνωστόν, το προηγούμενο διήμερο ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών έκανε ατομικό εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, ώστε να προφυλαχθεί από πιθανή επιδείνωση. Πάντως, υπάρχει μια αγωνία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, διότι ήδη οι απουσίες είναι αρκετές και δεν θέλει ο Ισπανός προπονητής να σκέφτεται ότι μπορεί να λείψει και ο "Τόρο". Ίδωμεν...

Όσον αφορά τον Κρίστιαν Νέμεθ, πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι έπειτα από γονατιά στην προπόνηση της Τετάρτης και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή. Άλλωστε, δεν περισσεύουν και πολλοί αυτή την στιγμή, με τον 21χρονο Ούγγρο να έχει ως "παρακαταθήκη" την καλή του εμφάνιση στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στον Πανιώνιο στο Φάληρο, ενώ είχε πάρει ευκαιρία και στο ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη. Αρχίζει να τον ενεργοποιεί ο "Τσινγκούρι" και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Δεδομένα εκτός της αναμέτρησης στο "καταραμένο" για τον Ολυμπιακό Παγκρήτιο, θα είναι οι Ραούλ Μπράβο (θα κάνει μαγνητική την Παρασκευή) και Αριέλ Ιμπαγάσα και λογικά ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Να δούμε τον καταρτισμό της 11άδας από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που πάντως έχει στο "οπλοστάσιό" του αρκετές λύσεις...

*Εξάλλου, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την βράβευση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής, καθώς και σκόρερ του καλύτερου γκολ στην ίδια αγωνιστική.