ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σαν στο σπίτι του… (video)

Σαν στο σπίτι του…13/11/2010

Σαν στο σπίτι του…
Με περίπου 8.000 φιλάθλους στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα το απόγευμα (17:15, Novasports 2) να βάλει τέλος στη δυσμενή παράδοση απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και να παραμείνει στη θέση οδηγού στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει τρία σοβαρά προβλήματα, καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Μπράβο και Ιμπαγάσα, ενώ παρότι ο Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά χθες, είναι αμφίβολο αν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα και υπάρχουν ερωτηματικά για 2-3 θέσεις.

Σίγουρα ο Πάρντο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Αβρ. Παπαδόπουλος με τον Μοντέστο (ως αντι-Μέλμπεργκ) στο κέντρο της άμυνας και ο Χολέμπας (ως αντι-Μπράβο) στο αριστερό άκρο, ενώ για τα δεξιά αν κριθεί πως ο Τοροσίδης δεν είναι 100% έτοιμος, υπάρχει η λύση του Γκαλίτσιου. Σε θέση κεντρικού χαφ δίπλα από τον Ντουντού θα βρίσκεται ένας εκ των Μοϊσές ή Γιάννη Παπαδόπουλου, ο Ριέρα παίζει… μόνος του για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενώ για τα δεξιά ερίζουν Φετφατζίδης και Ρόμενταλ. Ο Φουστέρ θα κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο Μιραλάς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Ποτουρίδης, Πάντελιτς και Νέμεθ, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Μήτρογλου και Ζαϊρί.

Σκληρό καρύδι…

Δυσμενή παράδοση έχει κόντρα στον Εργοτέλη ο Ολυμπιακός μετρώντας μία νίκη σε πέντε επισκέψεις στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα. Το Φεβρουάριο του 2007 οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 2-1 μετά κόπων και βασάνων, ενώ έκτοτε υπάρχουν δύο ισοπαλίες και μία ήττα, μέχρι πέρυσι που ο Μπούντιμιρ είχε διαμορφώσει το 1-1 στο 85’. Και φυσικά την προϊστορία «βαραίνει» το 5-0 στο φιλικό πριν την έναρξη της περασμένης σεζόν.

* Συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο οι Νικλητσιώτης, Κατσικογιάννης και Σοϊλέδης, που έχουν δοθεί δανεικοί στον ΟΦΗ. «Να δουλεύετε και να κάνετε υπομονή», ήταν το μήνυμα του Βάσκου τεχνικού. Προς το τέλος της σεζόν θα αποφασιστεί αν και ποιος/ποιοι εκ των δανεικών θα επιστρέψουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου