Δύσκολα με Εργοτέλη ο Μέλμπεργκ
Κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού μετά τον Ραούλ Μπράβο που δεδομένα χάνει το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο (17:15) στο Παγκρήτιο, κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Όλοφ Μέλμπεργκ έπειτα από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε στο Metropolitan. Ο 33χρονος Σουηδός αμυντικός των Πειραιωτών, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της εξέτασης, έχει ένα οίδημα μαλακών μορίων στην δεξιά φτέρνα, όπερ σημαίνει ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες συμμετοχής του στην αναμέτρηση με το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό θέλουν να εκφράζουν μια κάποια αισιοδοξία, καθώς τονίζουν ότι το επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και αναλόγως του πως θα είναι, θα παρθεί η οριστική απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνεργασία με τον ιατρικό προσωπικό της ομάδας.

Εν ολίγοις, το ερυθρόλευκο στρατόπεδο θυμίζει... νοσοκομείο και πλέον ο "Τσινγκούρι" θα χρειαστεί να επιστρατεύσει τις "εφεδρείες" του γι' αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Ο Χοσέ Χολέμπας αναμένεται να πάρει την θέση του Μπράβο και ο Φρανσουά Μοδέστο αυτή του Μέλμπεργκ, ενώ άπαντες θα περιμένουν την Πέμπτη να δουν τι ακριβώς ισχύει και με τον τραυματισμό του Κρίστιαν Νέμεθ.

Το φετινό ρόστερ είναι πλούσιο και υπάρχουν οι παίκτες για να καλυφθούν τα κενά. Απλά, είναι μια άσχημη συγκυρία, αλλά επουδενί δεν πρέπει να υπάρξει πανικός, διότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει να πορεύεται στα δύσκολα και να βγαίνει νικητής. Οι πρωτοπόροι της Super League, είναι σε όλους τους τομείς καλύτεροι των Κρητικών και από εκείνους θα εξαρτηθεί η τελική έκβαση του αγώνα. Όσες και αν είναι εντέλει οι απουσίες, το διπλό είναι στο χέρι των φιλοξενούμενων και μόνο.