ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Νέες αποκαλύψεις για τα λεγόμενα Μαρινάκη στη Super League

Νέες αποκαλύψεις για τα λεγόμενα Μαρινάκη στη Super League


Νέες αποκαλύψεις για τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ και σε τετ α τετ που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη. Τι λέει ο Νίκος Πατέρας για τον Δαλούκα.
Νέες αποκαλύψεις σήμερα σε δημοσίευμα του «Goal News» για τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είπε: «Όχι μόνο ξέρω τι έκανε πέρυσι ο Παναθηναϊκός, αλλά μέχρι και τι έγινε στα παιχνίδια Πανσερραϊκού – ΟΦΗ στην Β’ εθνική.
Μάλιστα χθες το βράδυ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έλεγε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, θα πάω να πω όλα όσα ξέρω».
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Νίκος Πατέρας περνάει στην αντεπίθεση λέγοντας: «Μόνο εγώ ξέρω για ποιους λόγους τα βάλανε με τον Δαλούκα. Όχι για το Άρης – Παναθηναϊκός. Για άλλη δουλειά».
Τέλος κατά την συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ ο Μαρινάκης φέρεται να είπε στον Σταύρο Αδαμίδη της ΑΕΚ, σε τετ α τετ που είχαν: «Εγώ θα είμαι άλλα είκοσι χρόνια στον Ολυμπιακό, εσύ του χρόνου μπορεί να είσαι υπάλληλος σε κάποιο δικηγορικό γραφείο. Γιατί για να έχεις δικό σου δεν μπορείς».
Οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα και μένει να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ των τριών ομάδων του λεκανοπεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου