ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στον Εισαγγελέα οι… κολλητοί

2/11/2010 14:22:47

Στον Εισαγγελέα οι… κολλητοί

Ενώπιων του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου, αναμένεται να ανακριθούν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Νικόλας Πατέρας για τα όσα έχουν συμβεί μετά το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Αρχικά ο Αθλητικός εισαγγελέας θα καλέσει για διευκρινίσεις τον πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Μαρινάκη, όπου θα του ζητήσει να απολογηθεί για τα όσα υποστήριξε σχετικά με τον περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός και την διαιτησία.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ καθώς ξεκίνησε την Πέμπτη πόλεμο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την επιστολή την οποία έστειλε στην Σούπερ Λιγκ αλλά και την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες αργότερα.

Ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε θα επισκεφτούν τον κύριο Σημιτζόγλου στα γραφεία του οι δύο… κολλητοί, όπως δηλώνουν κατά καιρούς, φίλοι με τον πιθανότερο να είναι πως οι συναντήσεις θα γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κληθούν και άλλοι παράγοντες της Σούπερ Λιγκ
χωρίς να είναι τίποτα βέβαιο ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου