ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ελληνικό πρωτάθλημα με διαιτητές αλά …Europa League!

Ελληνικό πρωτάθλημα με διαιτητές αλά …Europa League!


Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποκάλυψε πως η πρόταση της ΑΕΚ για έξι διαιτητές εξετάζεται σοβαρά από την ΕΠΟ και είναι πολύ πιθανό το μέτρο να ισχύσει από τη νέα σεζόν!
Πριν από λίγο καιρό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε καταθέσει κάποιες προτάσεις για την αναδιάρθρωση της διαιτησίας και όπως αποκάλυψε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο ΔΣ της Super League που έγινε την Τρίτη, δύο εξ αυτών θα γίνουν πιθανότατα πράξη!
Ποιες είναι αυτές οι προτάσεις; Πρώτον, το μέτρο των βοηθών γραμμής που υπάρχει από πέρυσι στο Europa και φέτος στο Champions League! Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, η πρόταση των έξι διαιτητών (οι τέσσερις συν οι δύο βοηθοί) θα εξεταστεί και ενδεχομένως να γίνει αποδεκτή για τη νέα σεζόν!
Η δεύτερη πρόταση αφορά αυτό που είχε πει ο Αδαμίδης για μία συνάντηση αναφορικά με τον απολογισμό του διαιτητικού έργου. Έτσι, πολύ σύντομα θα υπάρξει συνάντηση όλων των προέδρων των ΠΑΕ, παρουσία τόσο του Τεροβίτσα (ο αρχιδιαιτητής) και του Βασσάρα (Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας) και κατά την οποία θα συζητηθούν τα… πεπραγμένα των διαιτητών και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου