ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η Σπανουλιάδα στη Νέα Σμύρνη

Η Σπανουλιάδα στη Νέα Σμύρνη
07 Νοεμβρίου 2010
Ο Σπανούλης σημείωσε ρεκόρ πόντων (24π) με την ερυθρόλευκη φανέλα κόντρα στον Πανιώνιο, ακόμη μία ηγετική εμφάνιση από τον "V-Span". Δείτε στο βίντεο το ρεσιτάλ του "Red-Bill" στη Νέα Σμύρνη.
Η Σπανουλιάδα στη Νέα Σμύρνη
Το έχουμε ξαναγράψει στο RedPlanet.gr πως ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σπανούλη που του έλειπε και ο "Red-Bill" βρήκε την ομάδα που έψαχνε, αλλά και που ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση του. Ο "V-Span", είναι ένας παίκτης γεννημένος νικητής και στον Πειραιά είναι φανερό πως έχει ξεκάθαρο στόχο να κατακτήσει περισσότερους τίτλους και τρόπαια σε σχέση με τα όσα κέρδισε στο παρελθόν στην καριέρα του. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν και ύστερα από την σπουδαία του απόδοση κόντρα στην Μάλαγα (16π, 7ασ), σημείωσε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση, αυτή την φορά απέναντι στον Πανιώνιο.
Στη Νέα Σμύρνη, ο Βασίλης Σπανούλης, σημείωσε ρεκόρ πόντων φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς πέτυχε 24 πόντους σε 33 λεπτά συμμετοχής, με εξαιρετικά ποσοστά στο σκοράρισμα (5/7δ, 3/6τρ, 5/5β.), έχοντας κερδίσει, παράλληλα, από τον αντίπαλο 10 φάουλ, με τον "Red-Bill" να σταματιέται μόνο με φάουλ στο ένας εναντίον ενός, μοιράζοντας επίσης και 4 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ειδικά, στο πρώτο ημίχρονο, δεν έχασε σουτ (3/3β, 1/1τρ, 2/2β.), κρατώντας τους Πειραιώτες κοντά στο σκορ, καθώς ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο ημίχρονο με 38-35.

Ο "Red-Bill" στην επανάληψη, όμως, πήρε στις πλάτες του την ομάδα στα δύσκολα, "έγραψε" στο παρκέ της Νέας Σμύρνης μία νέα "Σπανουλιάδα" και ήταν αναμφισβήτητα ο MVP της αναμέτρησης, με το σύστημα αξιολόγησης (rkg) του πρωταθλήματος της Α1 να τον βαθμολογεί με 31. Ο 28άχρονος (7/8/1982) γκαρντ οδήγησε τον Ολυμπιακό στο "3 στα 3" (77-70) με σούπερ εμφάνιση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στην επίθεση, είτε με τις χαρακτηριστικές -εντυπωσιακές- του διεισδύσεις, είτε με τις τρίποντες "βόμβες" του, με δύο εξ αυτών να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Η πρώτη, στο 26' της αναμέτρησης, με τον Πανιώνιο να προηγείται με 47-43 και τον "V-Span" να μειώνει στον πόντο με σουτ από τα 6.75, ενώ η δεύτερη ήταν στο 37', όταν έδωσε καθοριστικό προβάδισμα (+6) στους ερυθρόλευκους κάνοντας το σκορ 64-70, "σκοτώνοντας", ουσιαστικά, σε εκείνο το σημείο τους "κυανέρυθρους".

Ο Βασίλης Σπανούλης, ήταν ψύχραιμος γενικά στις βολές (5/5) έχοντας σταθερό χέρι, ενώ ήταν καθοριστικό, επίσης, το γκολ-φάουλ που κέρδισε στο 35' (62-62), όταν με δύσκολο αριστερό μπάσιμο τελείωσε την φάση με το δεξί, προσφέροντας ένα πολύτιμο έμμεσο τρίποντο στον Ολυμπιακό που τον έφερε στο +3, κάνοντας το σκορ 62-65, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην ανατροπή των Πειραιωτών ώστε να φτάσουν στη νίκη (77-70).

Δείτε στο βίντεο το ρεσιτάλ του Σπανούλη στη Νέα Σμύρνη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου