ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σεσενιόν; Απών!

Σεσενιόν; Απών!

Ο Στεφάν Σεσενιόν δεν πήρε μέρος στην πρώτη προπόνηση της Παρί για το 2011, δείχνοντας ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα και να πάρει μετεγγραφή.
Δεν γουστάρει άλλο Παρί και το δείχνει με τρόπο που στην καλύτερη χαρακτηρίζεται... άκομψος. Βλέπει τον προπονητή του και του δημιουργούνται τάσεις προς έμετο, με λίγα λόγια θέλει να την κάνει. Για που; Ε, αυτό θα φανεί το προσεχές διάστημα.
Τα παραπάνω αφορούν τον Στεφάν Σεσενιόν, ο οποίος τα έχει "σπάσει" με τον προπονητή του εξαιτίας ενός άγριου τσακωμού που είχαν πριν μερικές ημέρες και για το λόγο αυτό δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση της Παρί σεν Ζερμέν για το νέο έτος. Έστειλε το μήνυμά του ο 26χρονος μέσος, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Γάλλοι έχουν γράψει για έντονο ενδιαφέρον των Πειραιωτών.


Ο ποδοσφαιριστής από το Μπενίν ζητάει να πάρει μετεγγραφή... χθες, ειδικά από την στιγμή που είχε ένα άσχημο επεισόδιο με τον Στεφάν Κομπουαρέ. Ο Σεσενιόν με τις 14 συμμετοχές στο φετινό Σαμπιονά αλλά μόλις τις δυο ως βασικός, αρέσει και στις Άστον Βίλα και Νιούκαστλ, οπότε λογικά με το νέο ξέσπασμά του θα ανοίξει η όρεξη προς όλους τους επίδοξους αγοραστές του.

Αν και κατά πόσο ο Σεσενιόν θα μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, μένει να φανεί πλέον στην πράξη με κατάθεση επίσημης προσφοράς. Μέχρι στιγμής πάντως, οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από Γαλλία μεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου