ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Αισθηματίας ναι, ηλίθιος όχι»-ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ????

«Αισθηματίας ναι, ηλίθιος όχι»

«Δεν μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να με πούνε και ηλίθιο», λέει ο Γιάννης Ιωαννίδης στο gazzetta.gr, μιλώντας για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Ολυμπιακό.
«Αισθηματίας ναι, ηλίθιος όχι»
Το όλο θέμα προέκυψε από το «τυπικό» αίτημα μηδενισμού του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που δεν καλυφθεί την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, το χρέος προς το πρόσωπό του, που εκκρεμεί από την περίοδο 2000-01, το οποίο φέρονται να κατέθεσαν οι δικηγόροι του.
Αίτημα, το οποίο πάντως, ο πρώην τεχνικός της ομάδας και νυν βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης, διαψεύδει κατηγορικά ότι έκανε, εξηγώντας ότι ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, γιατί αν εκπέσει η εγγυητική επιταγή του Ολυμπιακού, η διοίκηση της ομάδας θα την αντικαταστήσει αυτομάτως με μία άλλη ισόποση...
- Τι ακριβώς έχει συμβεί με το θέμα του χρέους του ενός εκατομμυρίου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός προς το πρόσωπό σας; Ένα χρέος που εκκρεμεί από την περίοδο 2000-01, αν δεν κάνουμε λάθος...
«Πέρασαν 11 χρόνια κι έχουν ήδη βγει δύο αποφάσεις με ψήφους 5-0 υπέρ μου, από την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών... Όταν πήγαμε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μου επιδικάστηκε τότε το 25% της εγγυητικής επιστολής του Ολυμπιακού, που τότε αντιστοιχούσε σε 70.000 Ευρώ και όταν πήγαμε στο συμβούλιο της Επικρατείας, ανεξάρτητα με το αν είναι αρμόδιο ή αναρμόδιο, πάλι δικαιώθηκα!

Επειδή τόσο ο κ. Κόκκαλης όσο και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, σε κάποιες συναντήσεις που είχαμε στο παρελθόν, αναφέρθηκαν το θέμα του χρέους, τους είχα ξεκαθαρίσει ότι όσο ήμουν υφυπουργός Αθλητισμού δεν επρόκειτο να εκμεταλλευτώ τη θέση μου ούτε καν για να συζητήσω αυτό θέμα.
Όταν αποχώρησα, ήρθα σε επαφή με την ΚΑΕ κι εξέφρασα την καλή διάθεση να βρούμε μία λύση... Δεν εισέπραξα την αντίστοιχη διάθεση από πλευράς της “ερυθρόλευκης” διοίκησης κι έτσι αναγκαστικά το θέμα πήρε και πάλι την δικαστική οδό και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μου επιδίκασε τώρα το ποσό των 230.000 Ευρώ... Αυτό είναι όλο το θέμα...»

«Με πήρε ένας δημοσιογράφος και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε ότι με τις ενέργειές μου καταδικάζω τον Ολυμπιακό σε μηδενισμό! “Μα είναι δυνατόν να μηδενιστεί ένας τόσος μεγάλος σύλλογος αν εκπέσει η εγγυητική; Θα καταθέσει άλλα χρήματα στην επιταγή και όλα θα έρθουν στα ίσια τους!” Προσωπικά, από τη στιγμή που το θέμα έχει τραβήξει τόσο πολύ δεν πιστεύω ότι υπάρχει διάθεση επίλυσης του θέματος...»
- Έχετε έρθει σε επαφή με την νυν διοίκηση της ομάδας;
«Μέσω των δικηγόρων μου και όταν τους ανέφεραν για τους τόκους υπερημερίας των σχεδόν 11 χρόνων που έχουν περάσει, τους διαμηνύσαμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα χρήματα από τους τόκους! Τους είπαμε να τα βρούμε χωρίς να πάμε στα δικαστήρια, με αγάπη, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση! Από την στιγμή που δεν θέλουν να πληρώσουν, δεν έχω άλλη λύση από το να διεκδικήσω τα οφειλόμενα μέσω της νομικής οδού.»
- Γυρίζοντας το χρόνο πίσω και ενθυμούμενος τις στιγμές που περάσατε στην ομάδα, σας ενοχλεί που αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε δικαστική διαμάχη;
«Δεν ξεχνιούνται τα έξι χρόνια που ήμουν στην ομάδα! Όποιος πιστεύει ότι διεκδικώντας τα χρήματά μου, έχω την επιθυμία, ούτε και τη δύναμη να... “θάψω” τον Ολυμπιακό, είναι πολύ γελασμένος! Δηλαδή ποιος πιστεύει ότι αν ο σύλλογος μου πληρώσει τις 230.000 Ευρώ που μου χρωστάει, θα καταστραφεί;»
- Πόσο δύσκολο είναι να επικρατήσει η ψυχρή λογική από το συναίσθημα;
«Ο “ξανθός”, δέκα χρόνια δεν έχει κάνει τίποτε λόγω συναισθήματος! Αλλά το συναίσθημα το περνούν για αδυναμία και νομίζουν ότι στο τέλος είσαι και ηλίθιος! Αγάπησα και δέθηκα πολύ με τον Ολυμπιακό, γι' αυτό και περίμενα τόσο καιρό, σεβόμενος κάποια πράγματα... Δεν μου αρέσει να δημιουργώ προβλήματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να με πούνε και ηλίθιο! Οι τέσσερις δικηγόροι που ασχολούνται με την υπόθεση τόσα χρόνια, πρέπει κάποια στιγμή να πληρωθούν...»
- Από όσα μας λέτε συμπεραίνουμε ότι η τωρινή διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θέλει να καταβάλει χρέη της προηγούμενης διοίκησης...
«Πως είναι δυνατόν να μου χρωστούν επί σχεδόν 11 χρόνια ένα σημαντικό ποσό, να μην επιδεικνύουν διάθεση να πληρώσουν και την ίδια στιγμή να επιχειρούν να με βγάλουν και "καταστροφέα" της ομάδας. Δεν στέκομαι στά άτομα που μου χρωστούσαν... Εγώ ξέρω ότι το χρέος είναι του Ολυμπιακού και είμαι υποχρεωμένος να το διεκδικήσω... Ειδικότερα τώρα, που μετά την αρχική στάση που κράτησα σε όλο το θέμα, βρίσκομαι και κατηγορούμενος...»
Πηγή: gazzetta.gr
Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...
ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ????

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.... ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΥΠΑΛΗΛΟ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.....ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ( ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ)ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΑΠΛΑ  ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΒΡΕΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου