ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί ήχησε συναγερμός στο Ρέντη

Γιατί ήχησε συναγερμός στο Ρέντη

Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr γράφει για την τελική ευθεία της σεζόν και την κατάσταση συναγερμού που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Σε κατάσταση συναγερμού είναι από χθες όλοι στο Ρέντη, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και η διοίκηση της ομάδας θέλουν τους πάντες σε εγρήγορση, αφού το πρωτάθλημα μπήκε στο τελευταίο του τρίτο κι η ομάδα έχει τα πιο δύσκολα παιχνίδια μπροστά της.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με έξι νίκες στις έξι αγωνιστικές του β' γύρου, παίρνοντας τα πιο εύκολα θεωρητικά παιχνίδια: τον Ηρακλή, τον Πανσερραϊκό και την Ξάνθη στο Καραϊσκάκης και την Κέρκυρα, την Τρίπολη και τον Βόλο εκτός έδρας.


Τώρα, όμως, ο Ολυμπιακός έχει να δώσει στη σειρά εφτά παιχνίδια, με τις έξι ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία και με τον Πανιώνιο, που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό!

Διότι μέχρι στιγμής στον β' γύρο έπαιξε κατά βάση με αντιπάλους από το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον, οι αντίπαλοι θα είναι από το πρώτο μισό, αφού πρόκειται για τον δεύτερο Παναθηναϊκό (εντός), τον τρίτο ΠΑΟΚ (εκτός), την τέταρτη ΑΕΚ (εντός), την πέμπτη Καβάλα (εντός), τον έκτο Άρη (εκτός) και τον έβδομο Εργοτέλη (εντός)!

Και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπου ο Ολυμπιακός θα πάει  στο Περιστέρι να παίξει με τον Ατρόμητο και θα φιλοξενήσει στο φινάλε τη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου