ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ερυθρόλευκες «απορίες» προς την ΕΠΟ



Ερυθρόλευκες «απορίες» προς την ΕΠΟ
8/2/2011
ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΑπορίες έχει προκαλέσει στις τάξεις της διοίκησης του Ολυμπιακού η σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η μεταγραφική περίοδος των ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι, μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Οι ερυθρόλευκοι θέτουν τον εξής προβληματισμό: «Στις 31 Ιανουαρίου η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενημέρωσε τις ομάδες ότι η έξτρα μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 8 Φεβρουαρίου και αφορά στους ελεύθερους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων έχουν ολοκληρωθεί στις 30/6/2010. Τι άλλαξε ή τι μεσολάβησε και σήμερα ενημέρωσε τις ομάδες ότι η μεταγραφική περίοδος παρατείνεται μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου και αφορά στους ελεύθερους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 31/8/2010 δηλαδή δύο μήνες αργότερα»;
Φυσικά από τον Ολυμπιακό αναμένουν την επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ και να δοθεί μια εξήγηση για το σκεπτικό της αλλαγής της απόφασης.

*Απλώς εμείς να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα ο ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Στέφανο Κοτσόλη, το συμβόλαιο του οποίου τελείωσε στις 31/8/2010...

Παραθέτουμε τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 14/2/2011 η προθεσμία εγγραφής σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, τα συμβόλαια των οποίων λύθηκαν ή έληξαν έως τις 31/8/2010 και δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου