ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

SUPER LEAGUE 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 SUPER LEAGUE 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κορμιά αναμένεται να… πέσουν στην 22η αγωνιστική της Superleague!

Μετά την «μανούρα» στην πλατεία μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, ο Άρης θα προσπαθήσει να στήσει… μπλόκο στον Ολυμπιακό.

Και αφού Λάρισα και Ολυμπιακός Βόλου «βγάλουν τα μαχαίρια» -την επομένη- στον Κάμπο, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα συνεχίσουν τα «μπερδέματα» που έχουν, απ’ το Κύπελλο, αφήσει στη μέση!


Σάββατο, 12/5

Εργοτέλης-Καβάλα (17:15, NovaSports 4)

Έξω… ντέρτια και καημοί! Απαλλαγμένοι από τις σκοτούρες της παραμονής, Εργοτέλης και Καβάλα δικαιούνται να ρίχνουν βλέφαρα και ψηλότερα. Εκεί όπου έχουν βολευτεί ήδη οι «Αργοναύτες» (έχοντας χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό στα πέντε τελευταία ματς), αλλά και όπου θα αποκτήσουν παρέα την Κυριακή, αν οι Κρητικοί συνεχίσουν αγριεμένοι στο Παγκρήτιο (αήττητοι για έξι σερί ματς εκεί).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 2)

Σηκώνουν μανίκια! Τον έναν τον προσγείωσε ο Εργοτέλης, του άλλου του έκοψε τη φόρα ο Παναθηναϊκός και πλέον αμφότεροι δεν ψάχνουν μόνο πόντους στην πλατεία. Ψάχνουν και ψυχολογία -ο μεν Πανιώνιος για να αποφύγει τα «αλώνια» (της Football League), ο δε ΠΑΟΚ για να μπει στα «σαλόνια» (του Europa League, την Πέμπτη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


Άρης-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Αριθμός διψήφιος, για κούπα… υποψήφιος! Με μόνο στόχο τη δέκατη σερί νίκη -που θα φέρει σε ισάριθμους πόντους τη διαφορά από τον «αιώνιο» και θα τον κρατήσει φαβορί για το πρωτάθλημα- ο Ολυμπιακός ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη. Απέναντι σε ένα πρώην «δικό του παιδί» (Καστίγιο), αλλά και τον Ευρωπαίο Άρη, η ομάδα του Βαλβέρδε θέλει να φύγει «ατσαλάκωτη» για το μεγάλο ντέρμπι της άλλης εβδομάδας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Κυριακή, 13/5

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης (15:00, NovaSports 2)

Καν’ το σαν τον «Γηραιό»! Το ντεμπούτο του Παράσχου στις Σέρρες έφερε διπλό, που «ξελάσπωσε» κάπως τον Ηρακλή και έδωσε… το παράδειγμα στον Αστέρα. Μόνο αν το ακολουθήσουν οι Αρκάδες -πετυχαίνοντας τη δεύτερη μόλις νίκη τους στα 16 (!) τελευταία ματς- θα μπορούν να αναπνέουν κι αυτή την αγωνιστική εκτός επικίνδυνης ζώνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο


Κέρκυρα-Πανσερραϊκός (15:00, NovaSports 4)

«Έλα να πάμε στο νησί, να… μείνω ‘γω, να πέσεις ‘συ»! Με οδηγό το προηγούμενο ντέρμπι ουράς στην έδρα της (απέναντι στη Λάρισα), η Κέρκυρα έχει διπλό στόχο την Κυριακή: Αφενός να απομακρυνθεί απ’ τις θέσεις που… εξασφαλίζουν την παρουσία στη Football League, αφετέρου να εξασφαλίσει (σχεδόν) πως μια από αυτές θα την καταλάβει τελικά ο στριμωγμένος Πανσερραϊκός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος (17:15, NET)

Με… τσέπη άδεια στα Πηγάδια! Η «χρεωκοπία» της Ξάνθης στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (ισάριθμες ήττες) της έφερε και πάλι την αγωνία του… κραχ (υποβιβασμός). Αυτή που κόντευε να ξεχάσει ο Ατρόμητος, αλλά δεν αποκλείεται να τη θυμηθεί και πάλι την Κυριακή, αν κάνει τρία τα συνεχή κακά αποτελέσματά του (προέρχεται από ισοπαλία εντός με Αστέρα και ήττα στον Βόλο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου (17:15, NovaSports 2)

Φωτιά στον Κάμπο! Ευτυχώς όχι κυριολεκτικά -ευτυχώς ναι… τηλεοπτικά! Στο παιχνίδι που θα δεις σίγουρα -ακόμα και αν δεν υποστηρίζεις κανέναν τους- Λάρισα και Ολυμπιακός Βόλου διεκδικούν έκαστος τη φαντασίωσή του: Οι «βυσσινί» να ξεσπάσουν στον… συγκεκριμένο αντίπαλο τα άγχη της παραμονής, οι Βολιώτες να γίνουν εκείνοι που θα τους σπρώξουν πιο κοντά στο γκρεμό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»


Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30, NovaSports 1)

Στο ίδιο… ντέρμπι θεατές! Με τις ταχυκαρδίες από το «θρίλερ» του Μίτσελ να έχουν κοπάσει μόλις πρόσφατα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ετοιμάζονται για την τέταρτη φετινή σύγκρουσή τους! Εκείνη που -εκτός του νικητή- θα αποφασίσει και ποιον… εγωισμό θα δικαιώσει τελικά: Τον πληγωμένο από το Κύπελλο των «πρασίνων» ή τον εναπομείναντα στα ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων»;

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Η επόμενη αγωνιστική (23η)

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (δεν έχει οριστεί ημερομηνία)

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (17:15)
Καβάλα-Πανσερραϊκός (19:30)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (15:00)
Ατρόμητος-Άρης (17:15)
ΑΕΚ-Πανιώνιος (19:30)
SKODA Ξάνθη-Λάρισα (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου