ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κάνουν ό,τι μπορούν !-ETΣΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...(VIDEO)

Κάνουν ό,τι μπορούν !
 
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011 | 10:11 πμ

Οι μέρες που απομένουν για το μεγάλο παιχνίδι του Καραϊσκάκη λιγοστεύουν. Το ρολόι έχει αρχίσει να μετράει ανάποδα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών … ***
Νέα παρέμβαση της ΕΠΟ λοιπόν σήμερα και – καμία έκπληξη – προς όφελος του Παναθηναϊκού, με μία αλλαγή απόφασης που χαρακτηρίζεται και όχι άδικα σαν «φωτογράφιση» της μεταγραφής Κοτσώλη.



Η προηγούμενη διάταξη για τις μεταγραφές που είχε δημοσιοποιήσει η ΕΠΟ ήταν τροχοπέδη στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του «πράσινου» τερματοφύλακα και – ως δια μαγείας – σήμερα, η ΕΠΟ αποφάσισε να την αλλάξει !



Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Κοτσώλης και ο κάθε αναπληρωματικός τερματοφύλακας του ΠΑΟ αλλά η …πρεμούρα με την οποία ο Πιλάβιος (για να το προσωποποιήσουμε) έτρεξε να αλλάξει τη σχετική διάταξη.
Μία ενέργεια που φέρνει στο μυαλό των παλαιότερων από εμάς τη θαυμαστή δεκαετία του ’80 όπου οι κανονισμοί, οι διατάξεις, ακόμα και οι αποφάσεις δικαστηρίων άλλαζαν μέσα σε μία νύχτα, αν είχε την ανάγκη ο Παναθηναϊκός.  Τα γνωστά έργα του «Βαρδινογιαννισμού» δηλαδή…
Ο Πιλάβιος όμως ( ο οποίος για να μην ξεχνιόμαστε ήταν κάποτε και μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού !!!!) έχει ακόμα την ευθύνη για τα χάλια της διαιτησίας κλπ κλπ κλπ κλπ…
Εχει λοιπόν έναν καθαρά «ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ» ρόλο…
Οι μέρες που απομένουν για το μεγάλο παιχνίδι του Καραϊσκάκη λιγοστεύουν. Το ρολόι έχει αρχίσει να μετράει ανάποδα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών … ***
Ο μεσιέ Μπιτσαξής από την άλλη, θυμίζει κάτι από εκείνους τους γραφικούς «μακεδονομάχους» που χειροκροτάνε τις ήττες τους (!) από τον Παναθηναϊκό και αφρίζουν όταν βλέπουν την ερυθρόλευκη.
Κάτι αντίστοιχο του…. Αδαμίδη δηλαδή που χάνεται όταν αδικείται από τον ΠΑΟ και φωνάζει ακόμα και όταν ευνοείται (!) επί του Ολυμπιακού !

Ο ΓΓΑ Μπιτσαξής, γνήσιος πολέμιος του Θρύλου, ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα επεισόδιά του ΜΟΝΟ όταν υπάρχει «συμμετοχή» ή ένδειξη για κάτι τέτοιο, του Ολυμπιακού !
Όταν οι ΠΑΟΚτζήδες καίνε ένα γήπεδο στον Βόλο (που σημειωτέον, είναι και κρατικό) ή ξυλοφορτώνουν κάποιους αστυνομικούς (που είναι τα όργανα του Κράτους), ο Μπιτσαξής αγνοείται.
Όταν οι φίλοι μας οι «πράσινοι» σπάνε κατά σειρά τα γήπεδα της επαρχίας ή ακόμα και το ΟΑΚΑ, ο ΓΓΑ μας (και τρομάρα μας) αναζητείται στα τηλέφωνα της Νικολούλη ή και του Ερυθρού Σταυρού….
Όταν όμως κάποιοι ηλίθιοι σπάνε ένα θέατρο, τότε ο ΓΓΑ μας (και τρομάρα μας) θεριεύει (!) και όχι άδικα διότι …οι δράστες ήταν Ολυμπιακοί !
Οι μέρες που απομένουν για το μεγάλο παιχνίδι του Καραϊσκάκη λιγοστεύουν. Το ρολόι έχει αρχίσει να μετράει ανάποδα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών … ***
********** Αντε λοιπόν να εξηγήσω και τι είναι αυτή η φράση με τα κόκκινα που παρεμβάλλεται στο κείμενο:
Θυμάστε πέρυσι τι έγινε με τον Πατέρα, τους εισαγγελείς εναντίον Κόκκαλη και τα όσα προηγήθηκαν του ντέρμπι;;;;
Θυμάστε ΠΩΣ δυναμίτισαν την ατμόσφαιρα οι «πράσινοι», άσχετα αν έφαγαν τη διπλο-φάπα τους από τον Μήτρογλου και ησύχασαν;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ;
Ποιος από τους Γόντικα ή Πολέμη ή δεν ξέρω ποιον άλλον του Παναθηναϊκού ΕΧΕΙ τη δυνατότητα να ξεσηκώσει παρόμοια ζητήματα; Κανείς !
Και τότε ….ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει από τους «πράσινους» να δυναμιτίσει το κλίμα; Ε;
 Ε;
Μήπως λοιπόν οι Πιλάβιος και Μπιτσαξής μας απασχολήσουν και στις επόμενες ημέρες;;;;;;;
Για να δούμε. Θα συνεχίσουν να κάνουν Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ για να «γυρίσει» η κατάσταση; 
ETΣΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου