ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η πρώτη απάντηση στους προπαγανδιστές

Η πρώτη απάντηση στους προπαγανδιστές

Η δίψα των φιλάθλων του Ολυμπιακού για νίκη, πάρτι και φιέστα κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτελεί την ενδεδειγμένη απάντηση σε αυτούς που προσπαθούν να "βάλουν φωτιά" στο ντέρμπι της 19ης Φεβρουαρίου, στο Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο μοναδικός λαός του Ολυμπιακού απαντάει στις πράσινες προκλήσεις, όπως πρέπει. Χωρίς προπαγάνδες, δίχως ψευτιές, χωρίς αλλοίωση της πραγματικότητας και δίχως - πάνω από όλα - να μπαίνει στο ίδιο τρυπάκι. Αφήστε τους να προκαλούν, να πανηγυρίζουν που βρίσκονται στο -7 και να ονειροπολούν. Ξέρουν και οι ίδιοι πως δεν έχουν τύχη, απλά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Αυτό της πρόκλησης.
Ο μοναδικός λαός του Ολυμπιακού περίμενε από τα χαράματα ένα "μαγικό χαρτάκι" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Φεβρουαρίου. Τί κι αν τα εκδοτήρια άνοιγαν στις 9 το πρωί; Φίλαθλοι όλων των ηλικιών, από τις 3 το πρωί (!), ανέμεναν καρτερικά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην πρώτη φιέστα για την κατάκτηση του 38ου Πρωταθλήματος Ελλάδας (η δεύτερη θα γίνει, μόλις ο Αντώνης Νικοπολίδης σηκώσει στον φαληρικό ουρανό την κούπα!).


Τα εισιτήρια που τέθηκαν προς πώληση εξαφανίστηκαν για πλάκα. Φθηνά και ακριβά. Αυτή είναι η πρώτη απάντηση στην πράσινη προπαγάνδα. Κανένας δεν θέλει να χάσει το πάρτι και τη φιέστα της 19ης Φλεβάρη. Η Ολυμπιακή τρέλα είναι αξεπέραστη! Η δεύτερη και καλύτερη απάντηση θα έρθει από τους παίκτες του Ολυμπιακού πάνω στο χορτάρι. Με γκολ και την κατάκτηση της νίκης το επόμενο Σάββατο (19/2).

Οι πράσινοι βλέπουν πλάτη από την αρχή της σεζόν. Βρίσκονται επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, παραμένουν ζωντανοί αγωνιστικά με τους απανταχού "Κάκους" και "ΠΑΟΚ" της χώρας μας κι όμως πανηγυρίζουν! Μετά την παρωδία της Τούμπας και το χειμερινό φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα σε ασπρόμαυρους και πράσινους, στον Παναθηναϊκό έχουν δυναμιτίσει το κλίμα για το ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με φανφάρες, προκλητικά σχόλια και κάνοντας το άσπρο-μαύρο.

Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά το "κάψιμο" στο Ναό δεν το γλιτώνουν. Μην διανοηθεί κανείς και τιμωρήσει τον "πεναλτάκια". Ας του επιβληθεί ποινή, μετά το ντέρμπι του Φαλήρου, για την παραδοχή του μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Στην ανάγκη, ας βάλουν και τον Κοτσόλη στα δοκάρια. Να παραταχθούν με δύο τερματοφύλακες. Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα παίξουν και το δέος είναι δεδομένο. Όπως δεδομένος είναι ο φόβος και ο τρόμος τους προκειμένου να μη διασυρθούν στην πειραϊκή αρένα.

Πρώτα, όμως, οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν μία εκκρεμότητα στη Θεσσαλονίκη. Όπως κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, έτσι κι ο Άρης, θα δώσει το 200% των δυνατοτήτων του. Η δέκατη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα περνάει από το "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο προπονητής προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του σε αυτό το παιχνίδι και όχι σε αυτό που έπεται, αλλά - όπως και να έχει - πρόκειται για ένα σημαντικό ματς και το "τρίποντο" πρέπει να κατακτηθεί. Έστω και με 1-0, για να πονάει και περισσότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου