ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ BAM.GR ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ....Μήπως έχει στηθεί η φάκα;

Μήπως έχει στηθεί η φάκα;


Από τον Ολυμπιακό εκφράζεται – τις τελευταίες ώρες – μία μεγάλη αισιοδοξία για την κατάληξη του θέματος της τιμωρίας του Μιραλάς.





Μάλιστα, όπως τονίζεται έντονα, υπάρχει δεδικασμένο για την τιμωρία που επιφέρει η κόκκινη κάρτα για «απώθηση αντιπάλου» και αφορά ποινή ΜΙΑΣ αγωνιστικής.
Ωστόσο, για μας στο bam.gr, αυτό, μπορεί να μην είναι και το κυρίαρχο θέμα διότι – ακόμα κι αν ΔΕΝ μπορέσει να αγωνιστεί ο Μιραλάς, το μόνο που θα μείνει στον φίλαθλο κόσμο θα είναι η «πραξικοπηματική» ενέργεια της αμαρτωλής ΕΠΟ που τιμώρησε τον παίκτη την Πέμπτη και κοινοποίησε την απόφασή της παραμονή του αγώνα. Κάτι που δείχνει τους σκοπούς τους δηλαδή.... Στο κάτω κάτω και με Πάντελιτς - Τζεμπούρ, μπορούμε να κερδίσουμε.
Το πρόβλημα ΙΣΩΣ να είναι αλλού…
Όπως έχουμε «προειδοποιήσει» εδώ και αρκετές ημέρες από το bam.gr, ο «ακέφαλος» Παναθηναϊκός ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει κλίμα, όπως συνηθίζει να κάνει πριν από τα ντέρμπι. Δεν έχει τους ανθρώπους… Ας θυμηθείτε τα περσινά με την κλήση του Κόκκαλη από τον Εισαγγελέα, μετά από παρέμβαση του Πατέρα.
Όμως, οι «γνωστοί – άγνωστοι» της επικαιρότητας, Πιλάβιος και Μπιτσαξής, δείχνουν να αφρίζουν κατά του Ολυμπιακού και να ….εντείνουν τις προσπάθειές τους να χαλάσει (ή μάλλον να χειροτερέψει) το κλίμα της αναμέτρησης, αρκετές μέρες πιο πριν!
Ετσι, το μόνο που εκκρεμεί (όπως κι αν τελειώσει το θέμα του Μιραλάς) είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ που είναι και ο κύριος πόθος τους !!!
Θυμίζουμε ότι για το κέρμα που πέταξε ένας ανόητος στον Σαλπιγγίδη και πέτυχε τον επόπτη (19 Ιανουαρίου) υπήρξε ΕΚΔΙΚΑΣΗ στις 27 Ιανουαρίου.
Απόφαση ΔΕΝ έχει εκδοθεί ακόμα και ….μάλλον θα βγει την ερχόμενη εβδομάδα.
Μήπως λοιπόν το θέμα του Μιραλάς είναι απλά το «τυρί» και η φάκα είναι αλλού;
Μήπως τις επόμενες ημέρες μάθουμε ξαφνικά για ΤΙΜΩΡΙΑ του ΓΗΠΕΔΟΥ, το ίδιο «πραξικοπηματικά» όπως μάθαμε σήμερα για τον Βέλγο;;;
Μήπως εκεί στον Ολυμπιακό πρέπει να ετοιμαστούν για ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΜΑΧΗ τις επόμενες ημέρες και να ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΝ πάλι εξ απήνης ;;;
Και τελειώνω και με ένα …καλό ακόμα : Εχουμε να περιμένουμε και τον ορισμό του διαιτητή του ντέρμπι.
Ε, ρε γλέντια !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου