ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

20.000 ευρώ από την Θύρα 7 στον ερασιτέχνη!


20.000 ευρώ από την Θύρα 7 στον ερασιτέχνη!
9/2/2011
Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. υπό την προεδρία του προέδρου του, κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι επιχειρηματίες, τεχνοκράτες και άλλα διακεκριμένα πρόσωπα της κοινωνικής ζωής έχουν ενδιαφερθεί να βρεθούν κοντά στη Διοίκηση, είτε για να συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. είτε απλά να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κρίσης που διέρχεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Το μέλος του Δ.Σ., κ.Μιχάλης Κουντούρης ανακοίνωσε κατά τη συνεδρίαση ότι η «Θύρα 7» και το σύνολο των συνδέσμων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην επαρχία θα είναι σε θέση, σε περίπου δεκαπέντε ημέρες, να συνεισφέρουν ποσό που θα υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο αρχηγός της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, Νίκος Δεληγιάννης, ανακοίνωσε στον πρόεδρο του Συνδέσμου ότι οι αθλητές της ομάδας αποφάσισαν να αγωνίζονται κανονικά όλη την αγωνιστική περίοδο. Το Δ.Σ. επιδοκίμασε την απόφαση των αθλητών, εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την απόφαση των αθλητών, θεωρώντας αυτονόητο να πράξει ότι είναι δυνατόν να βοηθήσει την ομάδα και τους αθλητές.
Το Δ.Σ. εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τις αγωνιστικές επιτυχίες των ομάδων του Συνδέσμου στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν και εγκωμίασε την πρωτοβουλία της ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών να διοργανώσει εκδήλωση για την οικονομική τους ενίσχυση η οποία στέφθηκε με πλήρη επιτυχία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον πρώτο προημιτελικό με τη Γερμανική, Bayer Uerdingen.
Τέλος αποφασίστηκε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου