ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μπλοκάρεται η μεταγραφή Κοτσόλη;



Μπλοκάρεται η μεταγραφή Κοτσόλη;
 10/02/2011
Μπλοκάρεται η μεταγραφή Κοτσόλη; Οι αντιδράσεις που υπήρξαν από την πλευρά του Ολυμπιακού για την αλλαγή της αρχικής απόφασης της ΕΠΟ που έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει τον Στέφανο Κοτσόλη (ποδοσφαιριστές απόκτησαν επίσης η Λάρισα και ο Πανιώνιος) αναμένεται να κορυφωθούν στο ΔΣ της ομοσπονδίας που θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιοι να θέσουν θέμα ακυρότητας της δεύτερης απόφασης με το σκεπτικό ότι δεν λήφθηκε από το ΔΣ όπως η πρώτη που αφορούσε παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο από τις 30/6/2010 ούτε ήταν απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας η οποία αποφασίζει για επείγουσες περιπτώσεις και στη συνέχεια οι αποφάσεις της επικυρώνονται από το ΔΣ (π.χ. πρόσληψη Βρύζα ως συνεργάτη του Σάντος).

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο ΔΣ της ΕΠΟ εκεί θα τοποθετηθούν οι σύμβουλοι, αν και χθες μεταξύ των μελών της εκτελεστικής γραμματείας υπήρξε επικοινωνία για το θέμα και τους δόθηκε μια εξήγηση που άλλους έπεισε και άλλους όχι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου