ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Μανιάτης: "Σύντομα θα ζήσω το όνειρο!"

Μανιάτης: "Σύντομα θα ζήσω το όνειρο!"

Ο Γιάννης Μανιάτης παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι, υπογραμμίζοντας πως σύντομα θα ζήσει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό!
Ο 25άχρονος ποδοσφαιριστής, που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μίλησε για τις πρώτες ημέρες του στον Ολυμπιακό, εκθειάζοντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη στην τηλεόραση της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Άρη.

"Σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πιστεύω ότι αν περάσουμε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους τρεις βαθμούς, αν περάσουμε από μία πολύ δύσκολη έδρα, θα είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου".


Για το πόσο ιδιαίτερο είναι για έναν νέο στην ομάδα ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο ίδιος, η συμμετοχή σε ένα μεγάλο παιχνίδι, σε ένα παιχνίδι υψηλόβαθμης δυσκολίας όπως αυτό με τον Άρη ή εκείνο με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα.

"Όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως και του χρόνου που λογικά θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ (είναι μεγάλα ματς), εγώ είμαι έτοιμος για αυτούς τους αγώνες και ίσα ίσα θα είναι πολύ ξεχωριστό και θα μ' αρέσει πάρα πολύ".

Για το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού στα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, όπου αγνοεί την έννοια της νίκης για έξι αγώνες.

"Η προϊστορία δεν έχει καμία σημασία, αυτό το παιχνίδι εμείς το θέλουμε πάρα πολύ, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να πάμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη που θα μας δώσει το πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το γεγονός ότι ο Άρης λίγα εικοσιτετράωρα μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι.

"Όχι δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει αυτό. Πιστεύω ότι ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει πολύ καλή ψυχολογία, μετά το θετικό αποτέλεσμα που πήρε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και σίγουρα θα τα δώσει όλα στο παιχνίδι με εμάς, γι' αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, "Super 3" εξέδωσαν μία ανακοίνωση για τα θύματα της "Θύρας 7".

"Εγώ με το που τη διάβασα, ξαφνιάστηκα πάρα πολύ. Βέβαια είναι πολύ καλή η κίνηση των οργανωμένων οπαδών του Άρη, θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, γιατί αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα, πολύ σπάνια συμβαίνει. Ελπίζω όλοι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα, σιγά σιγά να δουν το ποδόσφαιρο σαν γιορτή, γιατί πολλές φορές βλέπουμε ότι υπάρχει έχθρα ανάμεσα σε κάποιες ομάδες και αυτό δεν χρειάζεται. Πρέπει ο φίλαθλος να πηγαίνει στο γήπεδο και να χαίρεται που βλέπει ποδόσφαιρο".

Για τις "φτωχές" νίκες με 1-0 στα τρία διαδοχικά παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου και Skoda Ξάνθη και το αν υπάρχει πρόβλημα στην αξιοποίηση των ευκαιριών.

"Είναι θέμα συγκυριών, γιατί η ομάδα δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες, παίζει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς και σιγά σιγά θα σκοράρουμε περισσότερο".

Για το αν υπάρχει μυστικό για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία, καθώς ο Ολυμπιακός διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, πίσω από την Πόρτο.

"Για μένα αυτό που παρατηρώ στον Ολυμπιακό είναι ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν κάθεται πίσω και όταν χάνουμε την μπάλα κατευθείαν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας πρεσάρουν. Αυτό πιστεύω είναι το σημαντικό και αυτό είναι η επιτυχία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθούν να βγάλουν κάθε Κυριακή αυτό που τους ζητάει ο προπονητής στην προπόνηση".

Για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει μέχρι στιγμής, αυτά που μαθαίνω μέρα με τη μέρα, μέσα από τις προπονήσεις είναι πολύ σημαντικά και με βοηθάνε σε καθημερινή βάση. Αφομοιώνω πολλά πράγματα τα οποία δεν ήξερα. Ζητάει κάτι πολύ διαφορετικό απ' αυτό που ζητάνε στις περισσότερες ομάδες, καθώς θέλει να πρεσάρουμε σε όλο το γήπεδο όλοι οι ποδοσφαιριστές και μένα μ' αρέσει αυτό, γιατί έχει η ομάδα πάρα πολύ τη μπάλα στα πόδια της και κάνουμε συνέχεια επίθεση. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ καλός, γιατί μιλάει σε κάθε παίκτη ξεχωριστά και του δίνει πολλές συμβουλές".

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: δεξί μπακ ή αμυντικό χαφ.

"Δεν έχω πρόβλημα, για να πω την αλήθεια. Βέβαια η θέση μου είναι πιο πολύ δεξί μπακ, εκεί μου αρέσει πιο πολύ να αγωνίζομαι, αλλά όπου μου ζητηθεί, όπως έχει γίνει και στην προηγούμενή μου ομάδα, έπαιξα. Δεν έχω πρόβλημα για κάποια συγκεκριμένη θέση".

Για τον ανταγωνισμό με τον Βασίλη Τοροσίδη.

"Ο Βασίλης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, το αποδεικνύει αυτό κάθε εβδομάδα, είμαστε και πολύ καλοί φίλοι, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Βασίλη. Ίσα-ίσα μαθαίνω και απ' αυτόν και μας βοηθάει αυτός ο ανταγωνισμός και τους δύο".

Για το πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος.

"Όνειρο είναι, πιστεύω ότι θα το ζήσω πολύ γρήγορα, ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου