ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αυτός είναι ο κ. ΓΓΑ




Αυτός είναι ο κ. ΓΓΑ
Editorial - I.M. 11/2/2011
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΠΙΤΣΑΞΗ...Ακόμη μία εφαρμογή της Κυβερνητικής συνταγής που απορρίπτει το αξίωμα <ο καθένας στο είδος του…> βρίσκει πλήρη εφαρμογή στο διορισμό του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού,τον δικηγόρο κ. Πάνο Μπιτσαξή. Αδυνατούμε να προδικάσουμε την διάρκεια παραμονής του στη θέση αυτή, όμως σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι όποιες παρεμβάσεις του στο ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων που του έχει ανατεθεί είναι ανύπαρκτες έως καταδικαστέες.
Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πλείστες όσες θα περιοριστούμε όμως σε μερικές κραυγαλέες από αυτές όπως, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΠΟ ΕΤΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ που ίσχυε μέχρι τότε και την σύνταξη νέου και παρ’ότι πέρασε ένα έτος ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΡΑΞΕ !!! Όπως και με την κατάργηση των επιτροπών και ομάδων εργασίας της ΓΓΑ !!! Αποτέλεσμα αυτών και άλλων παρόμοιων πρακτικών του κ. Π. Μπιτσαξή ήταν οι Αθλητικές ομοσπονδίες να έ χουν αφεθεί στο έλεος τους, ο ΣΕΓΑΣ να απειλεί αποχή από τους Μεσογειακούς του 2013, και το κυριότερο ότι η επιτροπή αυτών απέσυρε την τέλεσή τους στο Βόλο και τη Λάρισα <<λόγω αδυναμίας της Ελλάδας!!!>> με αποτέλεσμα εκτός του πλήγματος που δεχθήκαμε επί Εθνικού επιπέδου να <<κάψουμε κυριολεκτικά δύο επαρχίες που ειχαν επενδύσει στο γεγονός της τέλεσης. Μία από τα ίδια είχαμε και στο ποδόσφαιρο.

Aνίκανος αυτός και οι υπ’αυτόν υπηρεσίες να απορροφήσουν τους κραδασμούς στην Δημόσια τάξη της βίας στα γήπεδα που μέχρι πρότινος σε συμφωνία μεταξύ τους οι ομάδες κατόπιν συνεννοήσεως άλλοτε επέτρεπαν την μεταφορά φιλάθλων κατά περίπτωση, ή και όχι, με ένα αδικαιολόγητο ΦΕΤΦΑ σε συνεργασ’ια μετά της Αστυνομίας προέβη σε καθολική απαγόρευση με αποτέλεσμα να περιοριστεί το πρόβλημα εντός του γηπέδου και να μετατρέπεται τώρα σε βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο της πόλης από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας!!!!(π.χ. ΠΑΟΚ στο Βόλο Λάρισα κλπ).

Στον τομέα του ποδοσφαίρου πολλά του καταμαρτυρούν για την εμπάθεια που επιδεικνύει κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με πρόσφατο παράδειγμα την δήλωσή του μετά την επέλαση των αναρχικών από το θέατρο επειδή ο τίτλος του έργου ανάφερε τη λέξη ΠΑΟΚ και ένας από τα επιτιθέμενα ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ όπως αναφέρθηκε, ακούστηκε να λέει <<εδώ είναι Πειραιάς>>,ο κ. Μπιτσαξής εγκάλεσε την Διοίκηση του Πρώτου Σωματείου της χώρας γιατί δεν ζήτησε σ υ γ ν ώ μ η !! Να σημειώσουμε δε ¨ότι προ της κατάπτυστης και προβοκατόρικης αυτής δήλωσης τόσο η Διοίκηση του Συλλόγου όσο και το επίσημο όργανο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας( ΘΥΡΑ 7) με σκληρή γραπτή ανακοίνωση είχαν καταδικάσει το αποτρόπαιο αυτό γεγονός. Ας μη νομίζει δε ότι με την επίσημη έγγραφη δήλωση του ότι δήθεν <<αποτελεί πάγια θέση αρχής του ότι ως δημόσιος λειτουργός οφείλει να ε κ τ ί θ ε τα ι σε κριτική δριμεία, ή επιθετική ή και κακόβουλη>>. Μωρέ τι μας λές?

Κάλιο να μη τα κάνεις και να μη τα λές και ας μηδεχόσουν την όποια κριτική γιατί δεν θα χρειαζότανε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου