ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ριέρα θα εκτίσει την ποινή του με τον Εργοτέλη

Ο Ριέρα θα εκτίσει την ποινή του με τον Εργοτέλη

Ο Ριέρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ο Ολυμπιακός αποφάσισε ο ποδοσφαιριστής να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Εργοτέλη στο Φάληρο στις 6 Μαρτίου.
Στο περασμένο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Άλμπερτ Ριέρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να κληθεί να χάσει ένα εκ των τεσσάρων επόμενων αγώνων του Ολυμπιακού στην Superleague.
Οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν και το πιο σωστό παιχνίδι, καθώς αποφάσισαν ώστε ο αριστεροπόδαρος χαφ να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 25ης αγωνιστικής, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Εργοτέλη. Δηλαδή, ο Άλμπερτ Ριέρα, θα παίξει κανονικά στα επόμενα τρία σημαντικά ματς, κόντρα στον Άρη (12/2) στην Θεσσαλονίκη, μετά με τον Παναθηναϊκό (19/2) στο Φάληρο, όπως και στη Νέα Σμύρνη (27/2) απέναντι στον Πανιώνιο.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλμπερτ Ριέρα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Ξάνθη, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, που συνεπάγεται η συμπλήρωση των παραπάνω καρτών, στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (25η αγωνιστική)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου