ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός - ΝΟ Αργοστολίου 12-2

Ολυμπιακός - ΝΟ Αργοστολίου 12-2

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με την πρώτη ομάδα (χωρίς τους Κομάντινα και Βλοντάκη) απέναντι στο ΝΟ Αργοστολίου και φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη με 12-2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μπροστά σε περίπου πεντακόσιους φιλάθλους του, ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το εισιτήριο για την οκτάδα στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.
Τον αντίπαλό του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών περιμένει να μάθει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με σκορ 12-2 τον Ν.Ο. Αργοστολίου στο νοκ άουτ αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά.


Οι περυσινοί νταμπλούχοι προηγήθηκαν με 6-0 στο ημίχρονο και δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο, στο οποίο το επί μέρους σκορ ήταν 5-2.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Πάτερος, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους έφηβους Δερβίση, Πρέκα, Καλογεράκο, Τζώρτζη.

Σε ολόκληρο το παιχνίδι την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο Γαλανόπουλος.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος της Θύρας 7.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Πάτερος δήλωσε: "Είμαι ευτυχής που οι αθλητές επέστρεψαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ανεξαρτήτως που δεν έχουν εκπληρωθεί οι υποσχέσεις που τους είχαν δοθεί. Αυτό αποδεικνύει την αγάπη τους για την ομάδα. Ελπίζω η διοίκηση να ανταποκριθεί στη συνέχεια στην υπομονή που έχουν δείξει. Αγωνιστικά ήταν ένα εύκολο παιχνίδι αλλά φάνηκε ότι δεν είμαστε ακόμη καλά τόσο ψυχικά όσο και στη φυσική κατάσταση. Χρειάζεται να αποκατασταθεί η ηρεμία για να συνεχίσουμε για την κατάκτηση των στόχων μας. Δεν πρέπει, αγωνιστικά, να περιμένουμε θαύματα από τη μία ημέρα στην άλλη. Χρειάζεται δουλειά, κόπος και υπομονή".

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0, 5-2, 1-0.

Τα γκολ των ερυθρολεύκων, που γνώρισαν την αποθέωση από 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο, πέτυχαν οι: Χ. Αφρουδάκης (3), Μυλωνάκης (2), Δελακάς (2), Θεοδωρόπουλος (1), Κόχειλας (1), Ντόσκας (1), Σχίζας (1), και Δερβίσης(1). Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Τοροσιάδης και Μεζίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου