ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος 0-0

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος 0-0


olympiakos volou atromitos 0 0 imitelikos kupellouΓια πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ατρόμητος θα δώσει το «παρών» σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες υπερσπίστηκαν με… νύχια και με δόντια το 2-1 του πρώτου αγώνα και με το σημερινό 0-0 πήραν το εισιτήριο για τη γιορτή του ΟΑΚΑ και περιμένουν τον αντίπαλό τους από το βραδυνό ζευγάρι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Από νωρίς το… αφεντικό χωρίς να σκοράρει
Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πάρουν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, αφού ήταν σίγουρο (όπως και συνέβη) πως όσο θα περνούσε ο χρόνος θα ήταν εις βάρος τους και το 2-1 του πρώτου αγώνα θα άρχιζε να στριφογυρίζει στο μυαλό τους. Στο 10΄ο Umbides εκτέλεσε κόρνερ και ο Sankare πήρε την κεφαλιά, όμως παρότι βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα ήταν και πάλι ο Sankare βρέθηκε κοντά στον γκολ, όμως από την προβολή του η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά και κατέληξε στην αγκαλιά του Itandje. Ήταν φανερό πως οι παίκτες του Κατσαβάκης είχαν στόχο ένα τέρμα στο ημίχρονο, όμως ο Ατρόμητος ήταν αποφασισμένος να διαφυλάξει στο… μηδέν στην εστία του. Οι φάσεις μπροστά στα καρέ του Itandje συνεχίστηκαν, με μοναδική καλή στιγμή για τους Περιστεριώτες τη φάση του 20′ όταν ο Camara απείλησε τον Jakupovic, όμως ο τερματοφύλακας του Βόλου απέκρουσε.

Όλοι μπροστά και ο… Αναστασάκος μόνος
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ρίσκαραν με σκοπό να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα που θα τους έδινε το εισιτήριο για τον τελικό, όμως αυτό ήταν… βούτυτο στο ψωμί του Δώνη που στο 71′ πέρασε στο παιχνίδι τον Αναστασάκο. Ένα λεπτό χρειάστηκε ο έμπειρος επιθετικός, αφού στο 72′ τρίπλαρε έξοχα τον Sankare και σούταρε συρτά, σημάδεψε όμως το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Jakupovic. Αυτή η φάση κάθε άλλο παρά… ξύπνησε τους γηπεδούχους που ανορθόδοξα επιδίωκαν να φτάσουν στο γκολ. Ο Κάκος σφύριξε έπειτα από 5 λεπτά καθυστερήσεις το 0-0 παρέμεινε και ο Δώνης έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια με ένα χαμόγελα μέχρι τα… αυτιά. Στον αντίποδα οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου τα έβαλαν με τον Μπέο για την απομάκρυνση του Τσιώλη, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να τρέχει στην κερκίδα να βρει ποιος τον βρίζει!!!
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Jakupovic, Szelesi, Ζαραδούκας, Sankare, Dolezaj, Alvarez, Ρόκας (65′ Akosta), Umbides, Monje, Bresca (55′ Maritn), Σολάκης (79′ Nemeth).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Itandje, Σκόνδρας, Νάστος, Oliveira, Sarmiento (83′ Sabu), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Saganowski, Brito (58′ Τάτος), Camara (71′ Αναστασάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου