ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το πολύ το κύριε ελέησον και ο... Παππάς!-www.soccerplus.gr

Το πολύ το κύριε ελέησον και ο... Παππάς!

Ημερομηνία: 14/03/2011
Το πολύ το κύριε ελέησον και ο... Παππάς! Δύο διαιτητές παραπέμπονται ομόφωνα από τη «Δίκη μας ΚΕΔ». Πρόκειται για τον Παππά στον αγώνα Πανιωνίου – Λάρισας και τον Μήτσιο στο παιχνίδι Αστέρα Τρ. – Ολυμπιακός Β.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση:
- Στον αγώνα ΑΕΚ – Καβάλα, κακώς ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Καρντόσο και δεν απέβαλλε με απευθείας κόκκινη στον Ντουγκλάο
- Κακώς δόθηκε πέναλτι υπέρ της Λάρισας στον αγώνα με τον Πανιώνιο και κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ του Μετίν
- Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρ. στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β.
Η μεγαλύτερη διαφωνία προέκυψε για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Μ. Γερμανάκος και Ηρ. Τσίκινης θεωρούν ότι δεν υπήρξε παράβαση και παραπέμπουν τον Κωνσταντινέα. Αντίθετη άποψη εξέφρασε ο Γ. Φασόλης.


Οι τοποθετήσεις των μελών της «δικής μας ΚΕΔ»

Μάκης Γερμανάκος: “Δεν πήγαμε καλά σε αυτή την αγωνιστική. Πρέπει η ΚΕΔ να προσέξει τους ορισμούς στα τελευταία παιχνίδια που θα γίνεται χαμός ειδικά στην υπόθεση παραμονή. Διότι το κάθε παιχνίδι επηρεάζει 5-6 ομάδες και όχι μόνο μία και οι διαιτητές με ένα λάθος μπορεί να διαμορφώσουν βαθμολογία και το μέλλον μιας ομάδας. Να γίνει καλύτερη αξιολόγηση».
Γιώργος Φασόλης: «Να προσέχουν τόσο οι διαιτητές όσο και οι παίκτες τι λένε κατά τη διάρκεια του αγώνα, επειδή οι κάμερες τους ακολουθούν συνεχώς. Επίσης, πρέπει να σταματήσει η κατάχρηση των σφυριγμάτων από τους διαιτητές, που διακόπτουν διαρκώς τους αγώνες με υποδείξεις για φάουλ».
Ηρακλής Τσίκινης: «Περιμένω την επόμενη μέρα στη διαιτησία. Πρέπει να υπάρξει Τσουνάμι αλλαγών σε όλα τα επίπεδα: οργάνωση, στελέχωση, διαχείριση. Η πρόταση για ξένους διαιτητές ισοδυναμεί με υποβιβασμό και απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να ψαχτούν και να απαντήσουν γιατί οι έλληνες διαιτητές παίζουν καλά έξω και όχι εδώ»
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1
Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Βοηθοί: Γκάγκας, Καρσιώτης
4ος: Κύρκος
Παρατηρητής: Γιανναδάκης
Γερμανάκος
+++ Στο 33' έδωσε πλάγιο υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ η μπάλα δεν έχει βγει και δεν είχε υποδείξει τίποτα ο βοηθός.
+++ Στο 40' ο Κουτσιανικούλης φεύγει από κανονική θέση και δίνεται οφσάιντ.
+++ Στο 45' ο Ζαϊρί δέχεται αντικείμενα στο κόρνερ, καμία κίνηση από τον Κωνσταντινέα, τον πιάνει ο φακός να μιλάει με τον τέταρτο και τον βοηθό με λόγια που δεν αρμόζουν σε διαιτητή.
+++ Στο 48' σουτάρει ο Ετό, η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και φεύγει άουτ και δίνεται κόρνερ. +++ Στο 64' σκληρό μαρκάρισμα του Γκαρσία στον Χολέμπας, δεν δόθηκε κίτρινη.
+++ Στο 66' δίνει το φάουλ στον Ιμπαγάσα με μεγάλη καθυστέρηση. Δεν υπάρχει παράβαση και κάρτα στη φάση και κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε αυτό.
+++ Στο 69΄δίνει το πέναλτι στον ΠΑΟΚ που μόνο αυτός είδε. Αν το παιχνίδι είχε βαρύτητα βαθμολογική και δινόταν αυτό το πέναλτι, τότε σήμερα θα γινόταν πόλεμος.
+++ Στο 78' αψιμαχία σε ένα σκληρό φάουλ του Γκαρσία, αρπάχτηκαν οι παίκτες καμία κάρτα στον Γκαρσία κανένας πειθαρχικός έλεγχος σε κανέναν από τους παίκτες που συνεπλάκησαν στο μίνι επεισόδιο.

Φασόλης
+++Στο 40' λανθασμένη υπόδειξη του α' βοηθού για οφσάιντ στον Κουτσιανικούλη.
+++Στο 44' σεκιούριτι του ΠΑΟΚ έμπαινε κι έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που απαγορεύεται και έπρεπε να το δει ο τέταρτος διαιτητής.
+++Στο 70' σωστά καταλογίζεται πέναλτι σε ανατροπή του Βιεϊρίνια από τον Αβρ. Παπαδόπουλο. Υπάρχει κίνηση του χεριού
+++Στο 77' καταλογίζεται λανθασμένα πλάγιο άουτ υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς η μπάλα δεν είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου από τον παίκτη του ΠΑΟΚ.
Τσίκινης
+++Δεν υπάρχει το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Το μαρκάρισμα δεν δικαιολογεί την πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου