ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΠΑΟ-Πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής

ΠΑΟ-Πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής 

15/03/2011

Πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής
Τρεις φαντάζουν οι επικρατέστερες λύσεις για τη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά, με τους μετόχους να εκφράζουν την επιθυμία τους να μην διατηρηθεί το μοντέλο της διοικούσας επιτροπής και τη νέα σεζόν. Ζήκος και Βέλιτς τα φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, τη στιγμή που παραμένει «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να περάσει στα χέρια του Ζεσουάλδο Φερέιρα και αυτός ο ρόλος. Το «φλέγον» θέμα για ενόψει του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου στον Παναθηναϊκό είναι αυτό των χρημάτων που πρέπει να μπουν την ΠΑΕ, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο εξίσου σημαντικό είναι να αποφασιστεί και ποιος θα αναλάβει την προεδρία του συλλόγου. Οι Αδαμάντιος Πολέμης, Παναγιώτης Δάβαρης και Δημήτρης Γόντικας είναι οι τρεις λύσεις και το μόνο που απομένει είναι το ποιος θα πάρει το χρίσμα.

Ο Πολέμης είναι ισχυρός οικονομικά και έχει την εκτίμηση όλων των μετόχων, αλλά μετά τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη, αλλά και το θέμα των κασετών δεν έχει πλέον μεγάλη διάθεση να βγει μπροστά.

Από την πλευρά του, ο Δάβαρης χαίρει επίσης της εκτίμησης όλων, ενώ είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αν και η περίπτωσή του είναι μία λύση που σκέφτονται ορισμένοι μέτοχοι, ενώ ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Σύμφωνα με την Sportday, μάλιστα, θα τον στηρίξει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, η τριανδρία Πολέμη, Νίκα, Ξυλά και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Οι Πατέρας, Βγενόπουλος παράλληλα δεν είχαν κανένα πρόβλημα μαζί του.

Τέλος, ο Γόντικας έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στους μήνες που έχει αναλάβει ως προεδρεύων αντιπρόεδρος και αυτό αναγνωρίζεται από όλες τις πλευρές, παρά το γεγονός ότι είναι στέλεχος. Αν δεν προκύψει πρόεδρος, είναι πιθανό να διατηρηθεί η παρούσα κατάσταση, χωρίς να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να του δοθούν μεγαλύτερες ελευθερίες, αν και σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ποιοι θα είναι στη διοικούσα επιτροπή.

Ζήκος και Βέλιτς τα φαβορί

Τις επιλογές που έχει για να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Οι λύσεις δεν είναι μόνο από Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, ωστόσο, οι Γιάσμινκο Βέλιτς και Άκης Ζήκος είναι τα φαβορί, με το όνομα του Γιάννη Κόντη να παίζει με λιγότερες πιθανότητες. Υπάρχει βέβαια και η σκέψη να δοθεί αυτός ο ρόλος στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, κάτι που υποστηρίζεται και από μερίδα των μετόχων.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει το μπάτζετ που θα αποφασιστεί στο επόμενο ΔΣ, αφού από αυτό θα προκύψει τόσο η αμοιβή του τεχνικού διευθυντή, όσο και το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του για τις μεταγραφές.

*Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες των «πρασίνων», ύστερα από το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο προπονητής της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου