ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Valverde: Δεν καταλαβαίνω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι (video)

Valverde: Δεν καταλαβαίνω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι (video)


valverde paok olympiacos 2 1 super league 2011 dhlwseisΜην μπορώντας να πιστέψει πως χάθηκε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου o Ernesto Vaderde Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Επιπλέον δήλωσε πως οι παίχτες του αμφισβητούν το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το τι του μένει από το… χαμένο παιχνίδι: «Η αίσθηση που έχω είναι ότι σήμερα χάσαμε ένα απίστευτο παιχνίδι. Κυρίως γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ένα γκολ και δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν αποτέλεσμα πολλών λαθών μας σε μία φάση. Εκείνη τη στιγμή δεν πιστέψαμε τι έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ περισσότερο, έγινε η φάση του πέναλτι και εκεί χάθηκε ο έλεγχος. Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε ή το πολύ να πάρουμε μία ισοπαλία. Εμείς λυπόμαστε γιατί σήμερα χάσαμε ένα πρωτάθλημα».
Για τη φάση του πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ κάνει το 2-1: «Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι. Πάντα με ρωτάτε και σας λέω ότι δεν ξέρω. Οι παίκτες μου λένε ότι δεν ήταν και εγώ σαν προπονητής τους, τους πιστεύω. Ο κόσμος ασχολείται πολύ με τη διαιτησία. Δε θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Για λάθη που κάνουν οι διαιτητές. Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μιλάμε πολύ για τους διαιτητές. Το αποτέλεσμα είναι τελικό και δεν μπορεί να αλλάξει». Για το ότι τα μέτρα ασφαλείας δεν είχαν καμία σχέση με αυτά του Κυπέλλου και την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε αν υπάρχει Αστυνομία έξω από το γήπεδο. Εμένα δε μου αρέσει να παίζω χωρίς κόσμο είτε εντός είτε εκτός έδρας. Τα παιχνίδια που παίξαμε στην Τούμπα φέτος ήταν κλειστά. Το σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε να λήξει και με τρία αποτελέσματα. Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου; Τι να πω; Υποστηρίζουν την ομάδα τους και κάνουν αυτό που πρέπει». Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Θα είναι σκληρό το παιχνίδι για την ΑΕΚ, αφού ο κόσμος θα υποστηρίξει τον ΠΑΟΚ. Το 0-0 που πήρε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες να σκοράρει στην Τούμπα. Όπως και να έχει, θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για να το δει κανείς».
Για όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν μπορώ να σας βοηθήσω με αυτό το θέμα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται πολύ κουβέντα για το τι γίνεται εκτός γηπέδου. Εγώ είμαι μέσα στην ομάδα και με απασχολεί μόνο να κερδίζει η ομάδα μου. Αυτά απασχολούν εσάς, που ευτυχώς δεν αφορούν εμένα, επειδή δε μιλάω ελληνικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου