ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

TO www.olympiakos.gr ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ katimagiko.gr ΚΑΙ gazzetta.gr


TO www.olympiakos.gr ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ katimagiko.gr ΚΑΙ gazzetta.gr
papath

Απορίες σκεπτόμενων Ολυμπιακών!15 Μαρτίου, 2011  

Η εργασία δεν είναι κατάρα. Αποτελεί ίσως μια φυσική έκφραση του ανθρώπου που τον ξεχωρίζει από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο.

    Κάθε λοιπόν εργασία είναι σεβαστή. υπό έναν όρο; Να εκφράζει την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
    Εμείς εδώ, στο olympiacos24.gr δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Είμαστε ένα site που έχει ως αντικειμενικό σκοπό να ενημερώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού για τις δραστηριότητες του λατρεμένου του συλλόγου.
    Σήμερα όμως βλέπουμε να ξεκινά ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με χτυπήματα αλλιώτικα, από κάποιους που θέλουν να “εκφράζουν” τον κόσμο του Ολυμπιακού και να διαφημίζονται σε site με περίεργη, κυκλική συνέχεια.
    Ένα από τα αυτοαποκαλούμενα “ερυθρόλευκα” site είναι και το katimagiko.gr, το οποίο υπερηφανεύεται μάλιστα ότι εκφράζει τον Πειραιά. Και σχεδόν καθημερινά, διαφημίζει τα άρθρα του σε ένα “αντικειμενικό” site, το gazzetta.gr.
    Στο gazzetta.gr αναρτώνται συχνά κείμενα-σύνδεσμοι σε ένα άλλο “οπαδικό” site, το leoforos.gr. Και είμαστε σίγουροι ότι έχετε αναρωτηθεί, πώς γίνεται τα δύο οπαδικά site να έχουν συχνότατες αναφορές στο site του gazzetta.gr?
    δείτε 2 χαρακτηριστικά παραδείγματα:
    H προβολή της έναρξης του leoforos.gr από το gazzetta.gr (κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα)

    H προβολή ενός αφιερώματος με video για το Θρύλο στο μπάσκετ απ’το gazzetta.gr , όπως άλλωστε συνηθίζει καθημερινά, στο…katimagiko.gr!(κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα)
    Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί υπάρχει τόση μεγάλη…αγάπη και αλληλοστήριξη ανάμεσα στα 3 αυτά site, γιατί η μεταξύ τους αλληλεγγύη προκαλεί απορίες στον κόσμο του Ολυμπιακού, και όχι μόνο.
    Πάμε παρακάτω: στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, διευθυντή του gazzetta.gr να κρατάει το ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού και να επιδεικνύει με υπερηφάνεια με τα δάκτυλα του το νο. 5, δηλαδή το 5ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του “τριφυλλιού” στο μπάσκετ. Και βέβαια, δε μπορεί να κακίσει κανείς σε μία ελεύθερη χώρα τον κο Παπαθεοδώρου για τις οπαδικές του προτιμήσεις. Κάθε άλλο μάλιστα. Πώς όμως ο κος Παπαθεοδώρου θα κρίνει αδέκαστα και αντικειμενικά, ως διευθυντής, όλες τις ομάδες στα κείμενα του στο gazzetta.gr ; Ιδού η απορία.
    To olympiacos24.gr θέλει αναγνώστες με κρίση και άποψη και όχι υπνωτισμένα μυαλά… Πλέον ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου