ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Προκαλούν Αδαμίδης και Δημητριάδης!

Προκαλούν Αδαμίδης και Δημητριάδης!

Αδαμίδης και Δημητριάδης υπέπεσαν σε ατόπημα, αφού κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ από την Θεσσαλονίκη, τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα εις βάρος του Ολυμπιακού!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το απύθμενο κόμπλεξ το όποιο διακατέχει την... Μάρθα Βούρτση (ΑΕΚ) του Ελληνικού ποδοσφαίρου απέναντι στον Ολυμπιακό.
Λίγες ώρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, η ομάδα της ΑΕΚ κατέφθασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και τα μέλη της αποστολής επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στις προπονητικές εγκαταστάσεις του "Δικεφάλου".


Όπως ήταν αναμενόμενο, στο αεροδρόμιο περίμεναν οπαδοί των κιτρινόμαυρων για να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό. Μόλις λοιπόν έκανε την εμφάνιση του το πούλμαν που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ, το προπονητικό τιμ και τους διοικούντες, οι φίλοι της ΑΕΚ ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, φωνάζοντας συνθήματα. Μέχρι εδώ ουδέν μεμπτόν.

Κάποια στιγμή όμως, οι κ. Αδαμίδης και Δημητριάδης κατέβηκαν από το λεωφορείο και άρχισαν σε έξαλλη κατάσταση να τραγουδούν εν χορώ "Γ... τον π... τον Ολυμπιακό!", με την συμπεριφορά τους να παραπέμπει σε χούλιγκανς και όχι σε διοικούντες συλλόγου! Και μάλιστα του προέδρου της Ένωσης και του γενικού αρχηγού της ομάδας!

Δυστυχώς το "γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Βλέπεται τα 17 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και τα 9 χωρίς τίτλο γενικότερα, δημιουργούν σημάδια στέρησης, από τα οποία όπως φαίνεται υποφέρουν άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Αλλά και αυτό το -21 φέτος πως να το καταπιούν;

Για τον λόγο αυτό πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να τους δώσουν ένα καλό μάθημα στο ντέρμπι της Κυριακής (20/3). Μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και το τελευταίο το τονίζουμε! Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση οι οπαδοί του Θρύλου να "τσιμπήσουν" στις προκλήσεις της διοίκησης και των παικτών της ΑΕΚ. Γιατί είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν την οργή του κόσμου που θα βρίσκεται στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η απάντηση, όμως, από τους οπαδούς, τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα από όσους ανήκουν στην Ολυμπιακή οικογένεια πρέπει να δοθεί αποκλειστικά εντός γηπέδου.

Θέλουμε τώρα να δούμε και την ευαισθησία όλων αυτών (ΜΜΕ, εισαγγελέων, "αντικειμενικών"), που κόπτονται για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την αντιμετώπιση κρουσμάτων βίας! Η συμπεριφορά των Αδαμίδη και Δημητριάδη προκαλεί ή δεν προκαλεί πράξεις βίας; Άντε γιατί το αστείο με τον "κακό Ολυμπιακό" και τον "κακό Μαρινάκη" πολύ κράτησε!
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου