ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τι δουλειά έχει ο Κούγιας στο γραφείο του Πατέρα;

Το απόγευμα στο Κολωνάκι

Τι δουλειά έχει ο Κούγιας στο γραφείο του Πατέρα; 

14/03/2011  

http://img.protothema.gr
Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η συνάντηση του Νικόλα Πατέρα με τον Αλέξη Κούγια το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του εφοπλιστή στο Κολωνάκι (Βασιλίσσης Σοφίας), με τους ανθρώπους της ασφάλειας του κ. Πατέρα να έχουν σχηματίσει κλοιό έξω από αυτά, προκειμένου ο κ. Κούγιας να βγει, χωρίς να φωτογραφηθεί.
Η συνάντηση έρχεται μόνο μερικές ημέρες μετά τις γνωστές καταγγελίες του δικηγόρου και ενώ ο φίλαθλος κόσμος θεωρεί δεδομένη τη «συνεργασία» των δύο ανδρών στο θέμα με τις κασέτες. Η σημερινή συνάντηση ερμηνεύεται ως δικαίωση όλων εκείνων που κατήγγειλαν τη σκοπιμότητα και τους ακριβείς στόχους των καταγγελιών Κούγια. Επίσης, ο ισχυρισμός ότι «ο Πατέρας δεν ήξερε τίποτα» φαίνεται πως καταρρίπτεται, αν μάλιστα προσθέσουμε και την αποκάλυψη του Αχιλλέα Μπέου πως στις επίμαχες κασέτες συνομιλητής του ήταν ο Νικόλας Πατέρας.
Το ραντεβού των δύο έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μυστικό και η ασφάλεια του κ. Πατέρα αρνήθηκε στους δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο στη Βασιλίσσης Σοφίας ότι ο κ. Κούγιας είναι στο γραφείο του Πατέρα, ωστόσο υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, που τον είδαν να προσέρχεται εκεί στις 16:15.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει προαναγγείλει ότι θα βρεθεί στην Ευελπίδων την Τρίτη, προκειμένου να υποβάλει μηνυτήριες αναφορές τόσο κατά του γνωστού ποινικολόγου -για όσα εις βάρος του έχει ισχυριστεί στην υπόθεση με τις επίμαχες κασέτες- όσο και εις βάρος του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού -επειδή, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Μπέος, είναι ο «υποκλοπέας των συνομιλιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου