ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Champions League: Manchester United – Marseille 2-1 (video)

Champions League: Manchester United – Marseille 2-1 (video)


manchester united marseille video 2 1Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League πανηγύρισε η Manchester United που επικράτησε 2-1 της Marseille στο Old Trafford. Ο Hernandez πέτυχε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του, στο 5΄ και το 75΄, ενώ οι Γάλλοι μείωσαν στο 82΄ με αυτογκόλ του Brown.


Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Rooney να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Giggs, να τη γυρίζει παράλληλα στον Hernandez και αυτός δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει από κοντά στα δίχτυα, με τον Mandanda εξουδετερωμένο. Μετά το πρώτο τριαντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν, αλλά ο Van der Sar στάθηκε στο ύψος του όποτε χρειάστηκε. Το παιχνίδι έδειχνε να τελειώνει στο 75΄ με τον Hernandez να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά ο Wes Brown με αυτογκόλ στο 82΄ ξαναέβαλε τη Marseille στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τίποτε, όμως, δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Ferguson πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση.
Σκόρερ: 5΄, 75΄ Hernandez / 82΄ αυτ. Brown
Συνθέσεις
Man. United: Van der Sar, O΄ Shea (37΄ Rafael, 70΄ Fabio), Smalling, Brown, Evra, Carrick, Scholes, Nani (62΄ Valencia), Giggs, Hernandez, Rooney
Marseille: Mandanda, Fanni, Heinze, Diawara, Taiwo, Mbia (80΄ Ayew), Cheyrou, L. Gonzalez, Remy, Andre, Gignac (69΄ Valbuena)
Τα γκολ από το Manchester United – Marseille 2-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου