ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Champions League: Chelsea-Kopenhagen 0-0 (video)

Champions League: Chelsea-Kopenhagen 0-0 (video)


Champions League Chelsea Kopenhagen 0 0Το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για την Chelsea να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League κόντρα στην Copenhagen. Οι Λονδρέζοι τα… βρηκαν σκούρα απέναντι στους Δανούς και παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία, χωρίς αυτό να τουσ στεναχωρεί ιδιαιετέρως
Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έφθασαν κοντά στο γκολ στο 3’ όταν ο Cole γύρισε την μπάλα στην περιοχή των Δανών. Ο Lambard προσπάθησε να απειλήσει με σουτ όμως η μπάλα δε βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως δεν κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ και λίγο έληψε τα το… πληρώσουν.  Στο 26’ σημειώθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία της Copenhagen στο πρώτο μέρος. Ο N’ Doye εκτέλεσε άψογα το φάουλ έξω από την περιοχή της Chelsea με την μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι του Cech.
Σταμάτησε στο… δοκάρι
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι και πάλι μπήκαν δυνατά και έφθασαν μια «ανάσα» από το γκολ, όταν στο 50’ ο Anelka γύρισε με κεφαλιά προς τα πίσω και ο Mikel με δεύτερη κεφαλιά σημάδεψε επίσης το δοκάρι! Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Οι συνθέσεις:
Copenhagen: Wiland, Wendt, Jorgensen, Antonsson, Bengtsson, Bolanos, Claudemir, Kvisit, Vingaard, Gronkjaer, N’ Doye
Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Mikel, Lampard, Zhirkov, Anelka, Drogba
Δείτε σε video μερικά από τα highlights του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου