Σύνθημα για ανασύνταξη ενόψει ΑΕΚ έδωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος και στην Τούμπα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος έτρωγε σίδερα και μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα και εκνευρίστηκε ιδιαίτερα βλέποντας το πέναλτι στην τηλεόραση. «Δεν ήταν πέναλτι, τζάμπα χάσαμε».
Ο 35χρονος μέσος έλεγε στην επιστροφή της αποστολής:  «Ό,τι έγινε, έγινε με τον ΠΑΟΚ. Δεν μένουμε σε ένα παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ και τον κόσμο μας που θα έρθει να γεμίσει το Καραισκάκη για να πανηγυρίσει μαζί μας την κατάκτηση του τίτλου.Θα δουλέψουμε δυνατά όλη τη βδομάδα και θα είμαστε πανέτοιμοι να κερδίσουμε την ΑΕΚ και να δώσουμε τη μεγάλη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος στους οπαδούς μας πρώτα απ’ όλα και μετά στους εαυτούς μας».

Δεν είναι κρυφό ότι ο Ιμπαγάσα περιμένει πως και πως να ξαναπαίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και σκέφτεται από τώρα την επόμενη χρονιά: «Είναι τρομερή εμπειρία για κάθε ποδοσφαιριστή και ανυπομονώ να την ξαναζήσω. Με τον Ολυμπιακό θα είναι ακόμα πιο φοβερή εμπειρία λόγω και της καυτής μας έδρας».
www.thrylos.gr